Închide meniul
Foto

Refuzat de Gigi Becali, Simion Apreutese este aproape de a deveni acţionar la CSA Steaua! Milionarul poartă negocieri avansate

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2023, 17:47

Reclamă
Refuzat de Gigi Becali, Simion Apreutese este aproape de a deveni acţionar la CSA Steaua! Milionarul poartă negocieri avansate

Simion Apreutese este aproape de a deveni acţionar la CSA Steaua

Ilie Dumitrescu şi Simion Apreutese / Instagram

Refuzat de Gigi Becali la începutul acestui an, Simion Apreutese este aproape de a deveni acţionar la CSA Steaua. Milionarul român, care şi-ar fi dorit să o preia pe FCSB, poartă acum negocieri avansate cu şefii clubului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri este gata să îşi bage banii la CSA Steaua, în încercare de a duce echipa în Liga 1. Apreutese este cel de care se leagă speranţele fanilor „militarilor” de a scăpa de interdicţia de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc.

Simion Apreutese este aproape de a deveni acţionar la CSA Steaua

Bun prieten cu Ilie Dumitrescu, Simion Apreutese încearcă de mai mult timp să devină acţionar la un club de fotbal din România. Iniţial şi-a dorit să o preia pe UTA, dar negocierile au picat pe ultima sută de metri. Nici pe Gigi Becali nu a reuşit să îl convingă. Latifundiarul din Pipera a a cerut îniţial 25 de milioane de euro, dar şi-a mărit pretenţiile la 40 de milioane de euro. Apreutese a aflat chiar la Palat că s-a schimbat preţul!

Potrivit playsport.ro, Simion Apreutese a purtat mai multe discuţii cu conducătorii lui CSA Steaua şi mai este doar un pas până la semnarea actelor. Astfel, echipa finanţată de Armată ar putea să scape de problemele legislative. Dacă tranzacţia se va finaliza, gruparea din Ghencea poate obţine drept de promovare!

Afaceristul român în vârstă de 49 de ani a fost, în trecut, sponsor la CSA Steaua. Mai mult, el a încercat chiar să investească şi la Dinamo.

Reclamă

Am avut două întâlniri cu domnul Simion Apreutese, dar noi ne dorim să avem un dialog cu cei care știu ce înseamnă domeniul fotbal, care vin cu ceva mai mult decât bani”, a spus Eugen Voicu, acționarul lui Dinamo.

Cine este Simion Apreutese, omul de afaceri român care vrea să o preia pe CSA Steaua

Simion Apreutese și soția sa, Loredana, sunt fondatorii holdingului International Alexander, transportator de mărfuri din Arad. De asemnenea, aceştia au cumpărat jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din România.

Compania fondată de Apreutese, în urmă cu două decenii, a avut o cifră de afaceri de 257 de milioane de eruo în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Loredana Apreutese a avut un rol important în ascensiunea afacerilor familiei. Este manager general al companiei de transport de marfă şi a fost inclusă în acest an, de Revista Forbes, în Top 50 al celor mai influente femei din România.

Sunt onorată să fiu din nou inclusă în acest top şi să primesc un Premiu Special la categoria Afaceri. Ca de obicei, mulţumesc celor peste 2400 angajaţi„, reacţionat Loredana pe contul ei de Facebook.

Loredana Apreutese a avut şi un mesaj pentru tinerii care încearcă să îi calce pe urme. „Să nu renunți să crezi în forțele proprii, să nu uiți niciodată cine ești și că educația și respectul față de tine și cei din jur te vor reprezenta oricând și oriunde!„, a spus ea într-un interviu pentru capital.ro.

Soţia lui Simion Apreutese a absolvit Facultatea de Drept şi este considerată a fi una dintre cele mai puternice femei din business-ul românesc. Chiar dacă are numai 37 de ani, are o experienţă de peste 15 ani în managementul privat!

Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu l-a însoţit pe Simion Apreutese la Palat şi a vorbit despre marea surpriză de care a avut parte. Preţul pentru FCSB s-a mărit imediat de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane de euro! Apreutese a încercat să cumpere chiar şi Palatul din Aleea Alexandru.

S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa şi noi am intrat. Noi am plecat spre Palat cu ideea de 25 de milioane. A spus: ‘Nu mai vreau să vând că câştig campionatul şi vreau 40 de milioane’. E foarte greu să renunţe, dincolo de credinţă, merge în fiecare zi la biserică câte 2 ore şi se simte senzaţional. Eu faţă în faţă cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la FCSB.

A mai fost şi o discuţie pentru că el fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și