Închide meniul
Video

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui călugăr şi i-a dat un teanc de bani, la Palat. Ionuţ Luţu a fost de faţă

Publicat: 2 mai 2023, 17:15

Reclamă

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui călugăr şi i-a dat un teanc de bani

Gigi Becali, o nouă donaţie / AntenaSport

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui călugăr şi i-a dat un teanc de bani, la Palat. Patronul lui FCSB continuă să facă acte de caritate şi a fost surprins în timp ce oferea o sumă importantă de bani. Ionuţ Luţu a fost de faţă şi a asistat la întregul moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a oferit mai multe declaraţii după ultimul meci din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1, Rapid – CFR Cluj, scor 3-1. Gigi Becali anunţă că echipa lui, FCSB, este din nou favorită la câştigarea titlului. Roş-albaştrii au cu trei puncte mai puţin decât Farul.

Gigi Becali a sărit în ajutorul unui călugăr şi i-a dat un teanc de bani

Ca de fiecare dată, în faţa Palatului din Aleea Alexandru s-au adunat şi mai multe persoane care i-au cerut ajutorul patronului de la FCSB. Printre aceştia şi un călugăr.

Gigi Becali l-a primit în curte pe „trimisul Domnului” şi a ascultat care este motivul pentru care acesta are nevoie de bani. La final, l-a dus într-un loc mai retras şi i-a oferit un teanc de bani. I-a dat mai multe bancnote euro, imediat după ce s-a apropiat şi Ionuţ Luţu.

Călugărul a avut alături de el o imagine cu Gigi Becali, pe care a pus-o în geantă, lângă banii primiţi.

Reclamă

Gigi Becali negociază vânzarea pachetului majoritar de acţiuni de la FCSB şi tocmai a anunţat că a mărit preţul. De la 25 de milioane de euro va ajunge la 40 de milioane de euro în cazul în care roş-albaştrii câştigă titlul. În cazul în care renunţă la fotbal, latifundiarul din Pipera este decis să se călugărească.

Noi am revenit în lupta la titlu… Eu dau interviul asta… Eu am terminat. Am un client cu care negociez. A zis că va oferi 25 de milioane. Dar i-am transmis că nu mai vreau…

Dacă vom câștiga campionatul, pentru că pot obține 40-50 de milioane. Negociez cu el. Dacă suntem campioni, iau 40 de milioane pe echipă. Dacă nu, iau 25. Asta contează foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Am zis că cer 40, dar a zis că dă și 40. Eu, după aia, iau Voluntariul și vin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoști fotbalul! Încep să mă laud… glumesc, de fapt, cu voi mai mult”, a spus Gigi Becali.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali

Patronul de la FCSB este cel mai bogat om din fotbalul românesc. Pe locul 2 în acest top se află Dan Şucu, acţionarul celor de la Rapid.

Gigi Becali este, de departe, cel mai bogat om din fotbalul românesc. Becali are o avere cuprinsă între 325 şi 425 milioane de euro. La mare distanţă în topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc se află Dan Şucu.

1. Gigi Becali 325-425 imobiliare, fotbal;
2. Dan Șucu 135-145 mobilă, presă, fotbal;
3. Nicolae Badea 87-93 IT, retail, fotbal;
4. Vladimir Cohn 65-70 hârtie, fotbal, imobiliare;
5. Cosmin Olărioiu 46-50 fotbal, HoReCa;
6. Mircea Lucescu 34-38 fotbal, imobiliare;
7. Gheorghe Hagi 29-35 fotbal, turism;
8. George Țucudean 23-25 mobilă, spa, HoReCa;
9. Valeriu Iftime 22-24 energie, IT, fotbal;
10. Cristi Chivu 22-24 fotbal.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și