Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că negociază vânzarea FCSB! ”I-am zis ca dacă iau campionatul vreau 40 de milioane”

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2023, 12:00

Reclamă
Gigi Becali a anunțat că negociază vânzarea FCSB! ”I-am zis ca dacă iau campionatul vreau 40 de milioane”

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunțat că negociază vânzarea FCSB cu un om de afaceri din România. Patronul roș-albaștrilor susține că, dacă va lua titlul în Liga 1, prețul va ajunge de la 25 de milioane de euro, la 40 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că renunță la FCSB, după arbitrajul din meciul cu Rapid, pierdut, 0-1. Gigi spunea că a fost ”lucrat” de Federație, prin intermediul lui Horațiu Feșnic.

Gigi Becali a anunțat că negociază vânzarea FCSB

Noi am revenit în lupta la titlu… Eu dau interviul asta… Eu am terminat. Am un client cu care negociez. A zis că va oferi 25 de milioane. Dar i-am transmis că nu mai vreau…

Dacă vom câștiga campionatul, pentru că pot obține 40-50 de milioane. Negociez cu el. Dacă suntem campioni, iau 40 de milioane pe echipă. Dacă nu, iau 25. Asta contează foarte mult.

Am zis că cer 40, dar a zis că dă și 40. Eu, după aia, iau Voluntariul și vin campion în primul an ca să le arăt ce înseamnă să cunoști fotbalul! Încep să mă laud… glumesc, de fapt, cu voi mai mult”, a spus Becali”, a spus Becali, într-o conferință de presă.

Reclamă

Valeriu Iftime, pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali

Valeriu Iftime a anunţat că este pregătit să îi facă o ofertă lui Gigi Becali pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni de la FCSB. Patronul lui FC Botoşani a dezvăluit că ar fi gata să renunţe la echipa lui şi să ajungă la conducerea vicecampioanei României.

Gigi Becali a cedat nervos după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, şi a anunţat că vrea să se retragă din fotbal. A cerut 25 de milioane în schimbul clubului pe care îl finanţează de două decenii. Iftime anunţă că preţul cerut de Becali este unul extraordinar, dar că nu crede că latifundiarul din Pipera e dispus să renunţe la ocupanta locului trei din play-off-ul Ligii 1.

„Să spunem lucrurile cu subiect şi predicat. Eu cumpăr FCSB aşa cum o va vinde domnul Becali! Nu prea contează preţul. Eu cred că cineva care este sănătos la cap nu ar da mâine 25 de milioane de euro, cât vrea domnul Becali.

Reclamă 4 / 0/3

(Aţi da mâine 25 de milioane?) Da, părerea mea e că face (n.r. banii). FCSB, la ora actuală, are jucători de 50 de milioane de euro. Categoric! Numai că nu e viaţa mea acolo. Eu zic că un om sănătos la cap dă mâine banii şi se distrează. Pune un antrenor bun şi la anul câştigă campionatul! Echipa asta creşte. Dacă nu îl vindea pe Moruţan, eu cred că echipa asta trebuia să joace an de an în cupele europene. Au fost bijuterii de fotbalişti, inclusiv ce are acum.

Nu ştiu dacă ţelul e de a face bani, a face spectacol. Clubul ăsta e valoros! Sigur că a fost nervos acum 2-3 zile, pentru că şi eu în locul dânsului îmi săreau toate siguranţele. Pe de altă parte, dacă Dumnezeu i-ar da toată înţelepciunea de care are nevoie, să lase un antrenor să crească clubul ăsta, el poate ieşi din fotbal şi cu 40 de milioane de euro, nu cu 20. FCSB e cea mai tânără echipă din primele 5, cu cel mai spectaculos fotbal!„, a declarat Valeriu Iftime pentru podcastul Victory Extra Time.

Gigi Becali a anunţat de mai multe ori că vinde clubul. După eşecul roş-albaştrilor din Giuleşti, omul de afaceri a ţinut să asigure că nu mai e cale de întors.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și