Închide meniul

Gigi Becali, aproape de o decizie radicală! A vrut să plece din România: „Am găsit casă în Grecia de 4 milioane de euro!”

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 12:39

Reclamă
Gigi Becali, aproape de o decizie radicală! A vrut să plece din România: „Am găsit casă în Grecia de 4 milioane de euro!

Gigi Becali, reacție nervoasă după FCSB - Rapid 1-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a fost aproape de o decizie radicală! Patronul de la FCSB a vrut să plece din România şi să se mute în Grecia, după perioada petrecută la închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a executat un an şi zece luni de închisoare, după ce a fost condamnat iniţial la trei ani şi şase luni. A părăsit Penitenciarul Poarta Albă în luna aprilie, a anului 2015.

Gigi Becali, decizie radicală! A vrut să plece din România

Gigi Becali a povestit prin ce a trecut în perioada arestului, dezvăluind că a fost şicanat destul de des de oamenii cu care a stat după gratii. Patronul de la FCSB a declarat că după aceste episoade, a mers să-şi caute o casă în Grecia, pentru a se muta acolo.

Becali a declarat că era dispus să plătească pe o vilă de lux suma de patru milioane de euro, într-o zonă a Greciei unde locuiesc mulţi machedoni. Acesta însă s-a răzgândit în ultimul moment, şi s-a întors în România.

„Am vrut să plec din ţară, m-am dus în Grecia, nu mai voiam. Aveam 30 de zile conform legii, regim deschis. Mi-au făcut multe şicane în puşcărie. 1000 de euro erau în pantalonii de schimb, am controlat. Am găsit o mie de euro în haine, ia-i. Sancţiune! Că de ce vorbesc la telefon, vorbeam pe telefonul altuia. Şi multe altele. Dacă hoţii se plimbau în decapotabile, şi eu în puşcărie…am zis că nu se mai poate trăi aici.

Reclamă
Reclamă 4

La ora 6 dimineaţa au venit cu mascaţii, după ce mi-au furat mie maşina, după şase luni de zile mi-am recuperat-o. Mi-au zis că i-am sechestrat.

M-am dus în Grecia să-mi iau casă, două zile am umblat după casă. În Velia, acolo sunt machedoni. Am stat şi m-am gândit, am găsit o vilă frumoasă, vreo 4 milioane de euro. Eram cu agentul imobiliar, eram vreo şapte-opt inşi, cu două maşini.

Le-am spus să mergem direct la aeroport, aveam avion privat, plecăm. La revedere! Nu plec din ţara mea, dacă-mi taie capul, să mi-l taie în ţara mea. Am pupat pământul la aeroport.

Reclamă

Eu cine sunt acolo, nu pot sta acolo, ce fac acolo, care e ocupaţia mea? Eu trebuie să mă trezesc să le văd pe toate ale mele, să văd un pom, să văd un loc al meu. Să văd oile, să văd cu ce am crescut. Am zis că-mi văd de treaba mea şi gata”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor vrea să obţină şi mai mult şi a cerut 8 milioane de euro.

Becali a dezvăluit că jucătorul pentru care i s-au oferit 6 milioane de euro de la o echipă din Europa este Darius Olaru.

„Eu vorbesc tot timpul de bani, că banul arată valoarea. Care e mai valoros e mai scump. Acum 3 zile am avut 6 milioane pe Olaru şi am zis că vreau 8. Spune-mi unul care face 6 milioane din echipa pe care a folosit-o el. În afară de Man, Stanciu. Stanciu e numărul 1 al echipei.

Am avut ofertă de 6 milioane pe Olaru din Europa. Nu pot să zic că nu vor să se afle”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:26

Roberto De Zerbi este noul antrenor al lui Olympique Marseille! Pe ce perioadă a semnat fostul jucător de la CFR Cluj

10:59

LIVE VIDEOCursa de Formula 2 din Austria este ACUM în AntenaPLAY! Probleme pentru Dennis Hauger înainte de start

10:53

Andreea Dragoman, emoţii uriaşe înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sperăm să ne întoarcem cu medalia acasă”

10:26

4 atleţi s-au calificat la Jocurile Olimpice 2024! Team România a ajuns la 99 de sportivi

10:20

VIDEOLuke Browning a câştigat cursa de Formula 3 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Final nebun la Spielberg

10:17

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și