Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre tatăl său: „’Ești cioban. De unde ții tu minte semnele, mă?’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2022, 17:36

Reclamă
Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre tatăl său: „Ești cioban. De unde ții tu minte semnele, mă?!

Gigi Becali "sparge banca" pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali e patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre tatăl său. Becali a povestit cum a luat acesta permisul de conducere şi a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu poliţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că mergea la Olimpiadele de matematică, iar aceste calităţi au fost unele native. Tatăl său ţinea minte perfect câte oi şi miei are. Acesta a fost şi un argument al tatălui lui Gigi Becali în momentul în care şi-a luat permisul de conducere.

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile despre tatăl său

Tu nu înțelegi că mă lua din clasă la liceu, nu mai făceam alte ore și mă duceam la meditații că mă pregăteam pentru Olimpiadă? E din familie asta.

Tata, când a dat examen de carnet, l-a întrebat: ’Ești cioban. De unde ții tu minte semnele, mă?’. ‘Păi, dacă țin minte fiecare oaie și fiecare miel, cum să nu țin minte semnele?’”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali, anunţ despre lupta la titlu cu Dan Petrescu

Gigi Becali a anunţat că FCSB va câştiga campionatul, după victoria din Gruia, cu 1-0. CFR Cluj are un avantaj de două puncte în fruntea clasamentului şi rămâne campioană dacă cele două echipe termină la egalitate de puncte.

Reclamă

„Eu v-am spus. Ei nu mai sunt echipa aia puternică, nu mai sunt. Experiența o au, dar nu mai au puterea, nu mai au forța în fața unei echipe tinere ca a noastră. Trebuie să alergi mult la fotbal.

La 3 puncte, dacă e, câștigăm noi. Ei au un avans mare, acestea două puncte sunt mari. Noi trebuie să luăm 3 ca să câștigăm, la egal sunt ei. Noi punem situația meciului direct. Acum și Craiova, atât timp cât se poate… dacă Craiova câștigă toate meciurile este campioană”, a spus Gigi Becali la sursa mai sus citată.

„Dacă e să dau procente, prima dată o să zic de Craiova că are 5%, dup-aia o să zic 55% noi şi 40% CFR Cluj”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamentul” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 Vezi toate știrile
Citește și