Închide meniul

Gigi Becali, imagini fabuloase în biserică: „D-aia m-ai auzit Tu Dumnezeule, pleacă urechea Ta către mine și auzi cuvintele mele”

Reclamă

Publicat: 19 septembrie 2022, 15:21

Gigi Becali, imagini fabuloase în biserică: „D-aia m-ai auzit Tu Dumnezeule, pleacă urechea Ta către mine și auzi cuvintele mele

Gigi Becali, imagini fabuloase în biserică

Gigi Becali a oferit imagini de senzaţie

Gigi Becali, imagini fabuloase în biserică. Omul de afaceri a fost surprins în biserică în timp ce citea o predică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu se dezminte. Patronul de la FCSB a oferit imagini fabuloase. Ultima apariţie a fost una de senzaţie. Becali a fost surprins în timp ce citea o predică.

Gigi Becali, imagini fabuloase în biserică

„Ca să nu se clatine pașii mei. D-aia m-ai auzit Tu Dumnezeule, pleacă urechea ta către mine și auzi cuvintele mele.

Minunate fă milele Tale, Cel ce mântuiești pe cei ce nădăjduiesc în Tine de cei ce stau împotriva dreptei Tale”, este predica din Evanghelie pe care Gigi Becali a citit-o, conform prosport.ro.

Gigi Becali uimește din nou! Ce a putut să facă pentru enoriașii de la biserica lui de 10 milioane de euro

Gigi Becali a adus la biserica de 10 milioane de euro construită în Pipera o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos, iar Bianca Drăgușanu a fost printre primii vizitatori care au venit să o vadă.

Reclamă

Gigi Becali a dus credinţa la alt nivel. Latifundiarul din Pipera construiește o biserică de 10 milioane de euro în zona Pipera. Afaceristul a făcut o „achiziție” de lux pentru lăcășul de cult.

Becali a adus o icoană făcătoare de minuni de la Muntele Athos la care să se roage enoriașii. Vestea despre prezența icoanei a circulat foarte repede. Conform click.ro, una dintre primele persoane care a venit să vadă icoana a fost Bianca Drăgușanu.

Vedeta a dezvăluit că s-a rugat pentru sănătatea fetiței sale. Bianca Drăgușanu și-ar dori să mai aducă pe lume încă un copil.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din miniunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând miniuni în viața mea, orice minune e binevenită”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Gigi Becali vrea să se călugărească

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească.

Omul de afaceri, care este din 2003 finanţatorul lui FCSB, a dezvăluit deja că va lua această decizie în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și