Închide meniul

Gigi Becali încearcă să ajute cât mai mulți refugiați din Ucraina. Ce și-a pus angajații să facă dacă baza de la FCSB devine neîncăpătoare. Planul patronului roș-albaștrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2022, 11:04

Gigi Becali încearcă să ajute cât mai mulți refugiați din Ucraina. Ce și-a pus angajații să facă dacă baza de la FCSB devine neîncăpătoare. Planul patronului roș-albaștrilor

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina

Hepta

Omul de afaceri a trimis mai multe autocare la graniță, pentru a-i aduce la București pe cei aflați în mare suferință. Primii ucraineni au ajuns în noaptea de luni spre marți și numărul lor este în continuă creștere. Jucătorii vicecampioanei se antrenează pe terenul de lângă clădirea în care au fost cazați refugiații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, hotărât să cazeze cât mai mulți refugiați din Ucraina

Finanțatorul roș-albaștrilor are și un bloc în Petroșani în care ar putea sta între 200 și 300 de persoane. Și-a făcut planul și în cazul în care baza celor de la FCSB va deveni neîncăpătoare, iar refugiații care sunt aduși cu autocarul echipei își vor dori să rămână în Capitală.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali își dorește să închirieze integral hoteluri mici din București, de 2 și 3 stele. I-a pus deja pe angajații săi să întocmească o listă și să ia legătura cu șefii hotelurilor pentru a pregăti terenul. Milionarul român vrea să îi cazeze acolo, dar să le asigure și hrana necesară.

Becali și-a trimis acasă toți juniorii de la Academie, pentru a elibera cât mai multe camere la baza din Berceni. Ține, în permanență, legătura cu trimișii săi la granița României cu Ucraina.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Și ultrașii FCSB au sărit în ajutorul refugiaților

Şi ultraşii de la FCSB s-au implicat şi au strâns ajutoare. Fanii și conducătorii de la FCSB au sărit în ajutorul refugiaților care vin în România după ce Rusia a invadat Ucraina. MM a făcut echipă cu liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Amândoi au fost în apropierea Arenei Naționale și au ajutat la descărcarea unor alimente. Șase microbuze au fost încărcate cu alimente și au plecat spre vama din Tulcea.

Reclamă

Baza noastră este deschisăpentru refugiați. Când băieții vor avea nevoie de ei, vom fi tot timpul lângă ei. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia (n.r. – Covid-19) și dăm în alta. Până la urmă trebuie să iasă soarele și pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii tot timpul li s-au alăturat celor care au nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient. Acum am terminat un cămin care își așteaptă oaspeții. Normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi. Vor locui în căminul care nu a fost călcat de nimeni.

Important e să se sensibilizeze Putin. Noi nu putem să ajutăm decât prin puținul pe care îl facem. E important să se oprească acum. E posibil ca lucrurile să degenereze. Deocamdată, cerul e plumburiu, dar nu îl survolează nimeni. Speram să rămână tot așa. Nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva„, a declarat Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și