Închide meniul

Gigi Becali nu s-a putut abține: „Am zis să mă duc puțin, să calc pe sfințenie!”. Decizia luată de milionarul român

Cosmin Cioboată Publicat: 30 noiembrie 2022, 17:58

Gigi Becali nu s-a putut abține: „Am zis să mă duc puțin, să calc pe sfințenie!. Decizia luată de milionarul român

Gigi Becali a mers la Peștera Sfântului Andrei

Gigi Becali a mers la Peștera Sfântului Andrei / Hepta

  • Gigi Becali nu s-a putut abține: „Am zis să mă duc puțin, să calc pe sfințenie!”
  • Decizia luată de milionarul român

Gigi Becali nu s-a putut abține și a plecat la Peștera Sfântului Andrei, din Constanța. Patronul FCSB este cunoscut pentru călătoriile sale la locurile sfințite atât din țară, cât și din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român a „lovit” din nou astăzi, de Sfântul Andrei. Latifundiarul din Pipera nu își propusese să meargă la mănăstirea din Dobrogea, dar gestul făcut de un călugăr bătrân l-a impresionat și l-a făcut imediat să se răzgândească.

Gigi Becali nu s-a putut abține: „Am zis să mă duc puțin, să calc pe sfințenie!”

Gigi Becali a explicat că mai vizitase o singură dată Peștera Sfântului Andrei, în urmă cu 15 ani.

Reclamă

„Am venit azi la Peştera Sfântului Andrei. Nu aveam de gând, dar aseară am văzut la televizor un călugăr bătrân la peşteră şi mi-am închipuit cum acum 2000 de ani Sfântul Apostol Andrei a fost pe meleagurile astea.

Şi am mai fost o dată acum 15 ani şi am zis de ce să nu mă duc puţin, să calc pe sfinţenie, pe unde Sfântul Andrei a călca. Domnul să ne ajute, Maica Domnului să ne ocrotească!”, a spus Gigi Becali, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Gigi Becali a ales să meargă la Constanța chiar în ziua în care Leo Strizu a susținut prima conferință de presă din postura de antrenor principal al FCSB-ului.

Leo Strizu a oferit primele declaraţii, după numirea pe banca FCSB-ului. Tehnicianul de 55 de ani a vorbit desre rolul pe care îl va avea Mihai Pintilii la echipă, cât şi despre cum s-a ajuns la varianta ca el să devină noul „principal” al roş-albaştrilor.

Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, Leo Strizu este noul antrenor de la FCSB. Tehnicianul a pregătit-o ultima dată pe Unirea Constanţa, în sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu, prima reacție după ce a fost numit la FCSB

Leo Strizu a declarat că nu simte presiune, deşi a fost numit pe banca roş-albaştrilor. Tehnicianul susţine că presiune va pune în schimb pe jucători, pentru a obţine maximum de la ei.

Totodată, Strizu a mai declarat că s-a ajuns la varianta ca el să fie antrenorul principal al echipei deoarece se afla deja în angrenajul formaţiei patronate de Gigi Becali.

Leo Strizu a mai mărturisit că Mihai Pintilii va rămâne alături de echipă, relaţia sa cu jucătorii fiind una extrem de strânsă.

„Eu presiune nu prea simt. Am fost un jucător mai nesimțit. Așa am fost eu ca jucător, nu mai are rost să comentăm. Dar, mereu pe unde am fost, eu zic că mi-am făcut treaba. Au mai trecut anii peste mine, m-am mai schimbat.

În schimb, eu am pus presiune pe jucători, jucători precum Vătăjelu. Toșca etc. Mereu am vrut totul de le ei, așa voi face și acum.

Ușor-ușor, mi-a dat de gândit această linie pe care o are Pintilii. Nu mulți antrenori au o relație de prietenie și respect față de toți jucătorii din lot, indiferent de minutele jucate de aceștia. Vreau să continuăm pe acest drum.

S-a apelat la serviciile mele, pentru că fiind în club, urmărind împreună meciurile de la elită, poate se va forma o chimie bună între noi, astfel încât să pot să transmit eu indicații jucătorilor ca și cum ar fi de la Pintilii.

Reclamă

Și dacă mă chemna Mourinho, tot la Pintilii trebuia să apelezi. A fost mereu în staff-ul antrenorilor de până acum. Este foarte iubit, știe foarte multe lucruri din vestiar. Și dacă veneam cu secundul meu, tot îl păstram pe Pintilii

Cât despre mine, eu sunt un antrenor coleric, pentru că-mi doresc mereu cât mai mult de la jucătorii mei”, a declarat Leo Strizu, la conferinţa de presă.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal