Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Ce amiabilă? N-am simţit că m-a atins!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 19:45

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier: „Ce amiabilă? N-am simţit că m-a atins!

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier

Colaj Capturi Tik Tok

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în Bucureşti. Patronul de la FCSB a dezvăluit că nu a simţit nimic în momentul în care a fost lovit din spate de către o altă maşină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu a fost afectat de accidentul în care a fost implicat, şi a dezvăluit, în detaliu, ceea ce s-a întâmplat pe străzile din Bucureşti.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost implicat într-un accident rutier

Gigi Becali a declarat că nu va face nici înţelegere amiabilă cu femeia care l-a lovit din spate, în trafic. Acesta a negat că s-ar fi produs vreo atingere, însă imaginile surprinse de martori spun cu totul altceva.

De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat că aştepta la stop în momentul în care s-a întâmplat totul, şi a mai declarat că bolidul său de lux nu a suferit nicio zgârietură.

„Eu eram la stop cum ar veni şi ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. Ea a zis că a simţit că m-a atins, dar eu n-am simţit. M-am dat jos, nu avea nimic nici maşina ei, nici a mea. Maşina nu avea nimic.

Reclamă

M-a recunoscut fata. Au început toţi să filmeze pe acolo, că au crezut că s-a întâmplat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. Ce amiabilă, înţelegere pe ce? N-am simţit că s-a atins ceva, a crezut ea că s-a atins de bara mea, că simţeam şi eu aşa, nu?

Aşa poţi să filmezi orice, dar unde e accidentul? Dacă n-are nicio zgârietură maşina, unde e accidentul?”, a declarat Gigi Becali, conform antena3.ro.

Gigi Becali şi-a luat o maşină de 500.000 de euro

Gigi Becali şi-a luat o maşină de 500.000 de euro! Patronul FCSB şi-a achiziţionat un Rolls-Royce Ghost Black Badge, maşină de aproape 600 de cai putere!

Reclamă 4 / 0/3

Noua achiziţie a lui Gigi Becali are un motor V12, de 6,8 litri! Patronul FCSB este recunoscut pentru pasiunea sa pentru maşini de lux, fiind arhicunoscute imaginile în care încerca să îşi repare de unul singur un Mercedes Maybach, cu o rangă.

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a avut aceleaşi probleme şi în 2021.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, spunea la acel moment Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și