Închide meniul
Video

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa: „Din fericire, nu joacă cu CFR Cluj! Dacă avea tehnică, era la Real Madrid!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 februarie 2023, 13:39 / Actualizat: 1 februarie 2023, 14:54

Gigi Becali râde de Dawa

Captură AS.ro

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa pentru că nu va putea juca cu CFR Cluj, după ce a fost eliminat în derby-ul cu Farul. Patronul de la FCSB spune că dacă fundaşul camerunez ar fi avut tehnică, atunci acesta juca la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se bucură că Joyskim Dawa nu va putea juca în derby-ul cu CFR Cluj. Fundaşul de la FCSB a văzut cartonaşul roşu în minutul 90 al partidei cu Farul, care a reuşit să întoarcă scorul în prelungirile meciului de pe Arena Naţională.

Gigi Becali râde de Joyskim Dawa

Gigi Becali spune că dacă Dawa avea alte calităţi, putea să fie coleg cu Benzema şi Vinicius la Real Madrid.

Dawa, zic şi eu, din fericire nu va fi cu CFR Cluj. Dacă Dawa mai avea şi tehnică, era la Real Madrid. Putere, tehnică, forţă… dacă mai avea şi tehnică…

(Reporter: Va mai fi titular?) Are altele, nu are pe altele… dacă îl bag în atac, nu are tehnică. Ce faci? Îl băgăm să dea cu capul„, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa: „Dă cu tibia de când a venit la FCSB!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez a comis o gafă uriaşă în derby-ul cu Farul, pierdut de FCSB cu scorul de 2-3. Dawa a fost eliminat în minutul 90 al partidei cu Farul, după un fault de ultim apărător la Denis Alibec.

Deşi a spus că la faza respectivă nu a greşit, Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dawa pentru greşelile tehnice pe care le face. Fostul internaţional român spune fundaşul de la FCSB „dă cu tibia” de când a venit.

„Dawa, de când a venit dă cu călcăiul şi cu tibia în minge. A ajuns în situaţia asta. În fotbal trebuie să reparăm nişte lucruri. S-a ajuns să dea cu tibia, el dă cu tibia de când a venit la FCSB. Că joacă, e treaba altora că-l bagă, nu a mea. Dă cu tibia, cum a dat tot timpul şi ajunge în situaţia aia.

Reclamă 4 / 0/3

El din toate greşelile făcute a ales lucrul cel mai bun. Nu face nici penalty, nu ia gol echipa şi rămâne, în minutul 90, scorul 2-1. A greşit, se întâmplă, dă cu tibia de când a venit. A judecat faza aia bine, după părerea mea”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a vorbit despre variantele din defensivă pe care le are formația roș-albastră pentru marele meci cu rivalii de la CFR Cluj.

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca”, a spus Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și