Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj: „Astea sunt variantele”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 20:03

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj: Astea sunt variantele”

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj

Denis Alibec, Joonas Tamm si Joyskim Aurelien Dawa Tchakonte in meciul de fotbal dintre FCSB si Farul Constanta / Profimedia

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a vorbit despre variantele din defensivă pe care le are formația roș-albastră pentru marele meci cu rivalii de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost eliminat în FCSB – Farul, scor 2-3, și va lipsi două etape. Astfel, vicecampioana României trebuie să găsească soluții pentru meciurile cu CFR, respectiv cu FC Voluntari.

Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj: „Astea sunt variantele”

MM a precizat că FCSB are două variante pentru a-l înlocui pe Dawa.

„Cristea și Haruț sunt variantele. Cristea e pregătit, da, a jucat 90 de minute în pregătire. Cristea sau Haruț, nu știu care dintre ei va juca.”

Managerul general de la FCSB a comentat și greșeala făcută de Dawa, luându-i apărarea fundașului. Mihai Stoica e de părere că sunt și astfel de meciuri în care lucrurile nu ies conform planului.

Reclamă

Uite, vorbim de Dawa, că uite ce a făcut. Omrani a avut mingea în picior să o degajeze și a băgat-o în poartă. Sunt meciuri în care se întâmplă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Marele derby din Liga 1 dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Diferența dintre cele două formații este de 9 puncte. CFR este lider, cu 50 de puncte, în timp ce FCSB ocupă locul 4, cu 41 de puncte.

Mihai Stoica, uluit că Victor Piţurcă a fost reţinut de DNA: „Nu îmi vine să cred! Sper să n-ajungă unde am fost noi!”

Mihai Stoica a avut o reacţie surprinzătoare după ce Victor Piţurcă a fost reţinut de procurorii DNA. Managerul general de la FCSB nu vrea ca fostul selecţioner să aibă probleme şi să ajungă în spatele gratiilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica şi Victor Piţurcă au avut multe schimburi de replici dure de-a lungul timpului, însă managerul general al roş-albaştrilor a spus că nu ar vrea ca fostul selecţioner să fie condamnat şi să ajungă la închisoare.

Fostul selecţioner este anchetat într-un dosar care implică achiziționarea de măști de protecție, în perioada pandemiei. Direcției Naționale Anticorupție a oferit un comunicat în care anunţă că Victor Piţurcă (n.r. al cărui nume nu este specificat, dar apare sub titulatura de „persoană fizică”) a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă.

Mihai Stoica speră ca fostul selecţioner să scape de problemele cu legea şi să scape de închisoare.

„Eu aş regreta, sincer, să aibă probleme. La cum îl cunosc, şi îl cunosc destul de bine, chiar dacă relaţiile noastre au fost în ultima perioadă reci, e un om foarte calculat. Şi parcă nu îmi vine să cred că este el în situaţia asta. Sper să n-ajungă unde am fost noi (n.r. – Mihai Stoica şi Gigi Becali sunt doi dintre oamenii din fotbal care au fost la închisoare).

Eu ştiu foarte clar că şi el a avut aceleaşi regrete când noi am fost arestaţi. Îi ţin pumnii, altceva nu am ce să spun. Nici nu ştiu despre ce e vorba, adică doar ce am văzut din comunicatul dat de DNA. Suma e derizorie. (Moderatorul emisiunii: Mita de 50.000 de euro) Da, mi se pare ciudat. Deci la 2 milioane, 10.000 mită? De asta zic că e ciudat”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a anunțat cine îl va înlocui pe Dawa în derby-ul cu CFR Cluj
  • Dawa a fost eliminat în meciul cu Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera Vezi toate știrile
Citește și