Închide meniul

Gigi Becali, mesaj savuros după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare: „Îl angajez la FCSB! I-a dat prea puţin!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 13:05

Gigi Becali, mesaj savuros după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare: „Îl angajez la FCSB! I-a dat prea puţin!

Gigi Becali, prima reacţie după transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a oferit prima reacţie, după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare. Patronul de la FCSB s-a declarat dispus să-l angajeze pe fostul internaţional în cadrul clubului său, pentru ca acesta să-şi ispăşească pedeapsa mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare, după ce a condus fără permis. Acesta va ispăşi doar trei luni din pedeapsa acordată.

Gigi Becali, prima reacţie după ce Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare

Gigi Becali a declarat că Dănuţ Lupu a primit o pedeapsă mică, şi a scăpat uşor, după ce a condus fără permis. Patronul de la FCSB a declarat că îl va ajuta pe fostul internaţional să treacă peste această perioadă, şi îi va oferi un post la echipa sa, în perioada arestului.

Asta în condiţiile în care Dănuţ Lupu va fi dat afară de la CS Dinamo, club la care activa, până la primirea sentinţei de şapte luni şi zece zile.

De asemenea, Gigi Becali s-a mai declarat convins că perioada arestului pentru Dănuţ Lupu nu va fi atât de grea, mărturisind că fostul internaţional este un apropiat al directorului penitenciarului de la Jilava.

Reclamă

„Ce condamnare? Dacă a condus fără permis… să te ierte? Atunci conducem toţi fără permis. O să facă 3 luni de puşcărie, ce e mare lucru? El se duce direct în regim deschis… se duce la Jilava şi îl ia un prieten şi lucreză la Dinamo.

Bine, lasă că îl angajez eu. Fac cerere şi spun că pe Lupu vreau să îl angajez la FCSB. Fac, fac! Dar el e prieten la Jilava la cataramă cu directorul de acolo. Nu e problemă. Ce, i-a dat mult? Atunci conducem toţi fără carnet.

I-a dat prea puţin, 7 luni fără probleme… doarme la puşcărie, ziua lucrează. Da, domnule, fac. Am zis că fac, fac! O să vezi că fac. Îi trimit o maşină şi îl ia o maşină dimineaţă la 7, vine la FCSB la un birou. Seara doarme la puşcărie că aşa e legea”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Îţi dai seama că automat îmi vor rezilia contractul (n.r. cu Dinamo), e normal. Îmi pare rău de munca pe care am depus-o până acum. Mai mult ca sigur îmi vor rezilia contractul, şi acolo am foarte mulţi prieteni pe care îi cam încurcam”, a declarat şi Dănuţ Lupu, despre viitorul său la CS  Dinamo, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul internaţional a avut un discurs vehement.

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile după ce a fost prins la volan fără să aibă permis de conducere.

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Justiţia română m-a considerat vinovat. Pot să fac ceva? Atât au considerat ei. Poate dacă mă prindeau drogat, băut, îmi dădeau mai puţin. Decizia este definitivă, da!

Eu vorbeam cu nea Mircea Lucescu. În afara faptului că poate să mă îmbărbăteze, ce altceva să spună? Nu s-a ţinut cont, au controlat şi au văzut că am fost la spital.

Nu ştiu, până la urma urmei, nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban, pur şi simplu m-am dus la spital. În ultima săptămână foarte multă lume a încercat să mă încurajeze dar eu 99% ştiam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea şi nişte exemple. Dă exemplu pe cel care a omorât 2 oameni şi a condus drogat? Mă dă exemplu pe mine!

Soţia e foarte afectată, băiatul are totuşi 35 de ani, e mare. Înţelege. Eu mă aşteptam la chestia asta, când ai mulţi prieteni, trebuie să ai şi grija lor.

Reclamă

În ultima săptămână foarte multă lume a încercat să mă încurajeze dar eu 99% ştiam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea şi nişte exemple. Dă exemplu pe cel care a omorât 2 oameni şi a condus drogat? Mă dă exemplu pe mine!„, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și