Închide meniul

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare: „Dacă mă prindeau drogat îmi dădeau mai puţin!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 octombrie 2023, 11:39

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare: „Dacă mă prindeau drogat îmi dădeau mai puţin!

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare. Fostul internaţional a avut un discurs vehement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile după ce a fost prins la volan fără să aibă permis de conducere.

Prima reacţie a lui Dănuţ Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Justiţia română m-a considerat vinovat. Pot să fac ceva? Atât au considerat ei. Poate dacă mă prindeau drogat, băut, îmi dădeau mai puţin. Decizia este definitivă, da!

Eu vorbeam cu nea Mircea Lucescu. În afara faptului că poate să mă îmbărbăteze, ce altceva să spună? Nu s-a ţinut cont, au controlat şi au văzut că am fost la spital.

Nu ştiu, până la urma urmei, nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban, pur şi simplu m-am dus la spital. În ultima săptămână foarte multă lume a încercat să mă încurajeze dar eu 99% ştiam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea şi nişte exemple. Dă exemplu pe cel care a omorât 2 oameni şi a condus drogat? Mă dă exemplu pe mine!

Reclamă

Îţi dai seama că automat îmi vor rezilia contractul (n.r. cu Dinamo), e normal. Îmi pare rău de munca pe care am depus-o până acum. Mai mult ca sigur îmi vor rezilia contractul, şi acolo am foarte mulţi prieteni pe care îi cam încurcam.

Orice om ar face ce am făcut eu. Accepţi să mori sau să mergi la spital? Îmi pare rău, dar nu regret. Nu venea Uber în Domneşti, taxi nu am găsit. Ce era să fac?

Soţia e foarte afectată, băiatul are totuşi 35 de ani, e mare. Înţelege. Eu mă aşteptam la chestia asta, când ai mulţi prieteni, trebuie să ai şi grija lor.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima săptămână foarte multă lume a încercat să mă încurajeze dar eu 99% ştiam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea şi nişte exemple. Dă exemplu pe cel care a omorât 2 oameni şi a condus drogat? Mă dă exemplu pe mine!„, a spus Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare

Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare. Fostul internaţional român Este aşteptat să se predea la Penitenciarul Rahova pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Judecătorii nu au ţinut cont de explicaţiile fostului dinamovist şi l-au condamnat definitv la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Dănuţ Lupu trebuie să se predea astăzi autorităţilor.

CAB în dosarul penal nr 13016/1748/2022 respinge Apelul inculpatului Dănuț Lupu.

02.10.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: S2 C6 A
Tip solutie: Respins apel
Solutia pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.
Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”, este hotărârea în cazul în care Dănuț Lupu a fost condamnat.

Dănuţ Lupu a spus că a fost nevoit să conducă fără permis. El a reiterat că regretă că a comis acea faptă, dar a subliniat că nu a avut ce face

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și