Închide meniul

Gigi Becali s-a transformat în “Grinch” în Ajunul Crăciunului: “Nu mai suport colindele! Nu mai primesc nimic!”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2022, 21:11

Reclamă
Gigi Becali s-a transformat în “Grinch” în Ajunul Crăciunului: “Nu mai suport colindele! Nu mai primesc nimic!”

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali s-a transformat în “Grinch” în Ajunul Crăciunului. Patronul FCSB a anunțat că nu le mai deschide ușa colindătorilor, așa cum a făcut-o ani la rând în trecut. Latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia că multe colinde românești sunt “drăcești și păgânești”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut un discurs uimitor cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

Gigi Becali s-a transformat în “Grinch” în Ajunul Crăciunului

Într-un interviu difuzat de Antena 3 CNN în Ajunul Crăciunului, Gigi Becali a vorbit despre dorințele pe care oamenii și le pun de Crăciun, în speranța că Dumnezeu le va îndeplini.

“Toate sunt numai minciuni și fapte băbești (n.r. – referitor la deschiderea cerurilor). Eu, de exemplu, nu mai suport nici măcar colindele, nu mai vreau muzică îngerească. Nu suport colindele, nu mai primesc nimic!

Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt d-alea băbești, unele chiar drăcești, de la idoli și păgâni. Alea cu capra, cu ursul sunt păgânești.

Reclamă

Iar asta, cu dorința… Păi ce dorințe să pui? Desfătează-te în Domnul și fă dreptatea Lui, va împlini cererea dumitale. Nu una, ci un miliard de cereri ale inimii tale. Ce mai vrei? Pentru ce să pui una, când El împlinește tot?

Și de ce să ceri tu ceva? Că nici nu știi ce să ceri! Poate nici nu e bine ce ceri, de unde știi? Păi vezi? E vorba de cererea inimii tale, pe care o știe El și o împlinește mai bine de o sută de ori decât vrei tu!”, a spus Gigi Becali, în Ajunul Crăciunului, potrivit antena3.ro.

Gigi Becali, donaţie de aproape jumătate de milion de euro, de Crăciun

Gigi Becali a făcut o donaţie de aproape jumătate de milion de euro înainte de Crăciun. Conform observatornews.ro, Gigi Becali ar fi donat suma de 415.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a făcut un gest uriaş cu câteva zile înainte de Crăciun. Patronul de la FCSB a ajutat familiile de preoţi cu mulţi copii din judeţele Iaşi, Vaslui şi din întreaga Basarabie.

Conform sursei citate, Gigi Becali a donat 415.000 euro pentru 74 de familii de preoţi cu mai mult de 5 copii. În total, Becali a oferit fiecăruia din cei 415 de copii suma de 1.000 de euro.

Lista donaţiilor lui Gigi Becali, conform observatornews.ro

  • 68 de copii din Mitropolia Basarabiei (12 familii)
  • 73 de copii din Episcopia Huşilor (13 familii)
  • 274 de copii din Arhiepiscopia Iaşilor (49 de familii)
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și