Închide meniul

Un alt jucător pleacă de la FCSB! Gigi Becali l-a împrumutat la o formație din Liga a 2-a

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 16:35

Un alt jucător pleacă de la FCSB! Gigi Becali l-a împrumutat la o formație din Liga a 2-a

Gigi Becali a cedat un jucător de la FCSB în Liga a 2-a

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

Un alt jucător pleacă de la FCSB! Gigi Becali și oficialii roș-albaștrii au luat decizia de a îl împrumuta pe Alexandru Musi la Poli Iași, formație din Liga a 2-a, care se luptă pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aexandru Musi este al doilea jucător împrumutat de FCSB, în această pauză competițională din iarnă. Ianis Stoica a fost primul, tânărul atacant fiind cedat la U Cluj, pentru restul sezonului.

Un alt jucător pleacă de la FCSB! Gigi Becali îl va împrumuta în Liga a 2-a

Din informațiile sport.ro, Alexandru Musi a semnat deja contractul cu moldovenii de la Poli Iași, și se va reuni cu trupa lui Leo Grozavu după Sărbători. Aceeași sursă notează faptul că mijlocașul de 18 ani va reveni la FCSB în vară, însă în cazul în care trupa din Copou va promova, ar putea să-l mai păstreze încă un sezon.

Alexandru Musi a bifat în acest sezon, 8 meciuri pentru echipa mare a celor de la FCSB. Mijlocașul a reușit să marcheze și un gol, într-un meci din Cupa României, contra celor de la Botoșani, în ultima rundă.

Poli Iași se luptă pentru revenirea pe scena primei ligi. Moldovenii sunt pe locul doi în Liga a 2-a, cu 31 de puncte acumulate după 16 runde, la doar două lungimi distanță de liderul CSA Steaua.

Reclamă

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole-position

Gigi Becali are motive de bucurie, deoarece transferul mult dorit al lui Kevin Boli la FCSB este aproape de a se face. Valeriu Iftime a dezvăluit că se mai așteaptă doar decizia impresarului fundașului central.

Kevin Boli evoluează la Botoșani de la începutul acestui sezon, fiind titular de bază în echipa patronată de Valeriu Iftime. Fundașul i-a atras atenția și lui Gigi Becali prin evoluțiile sale, patronul de la FCSB dorind să-i întărească defensiva lui Leo Strizu.

Valeriu Iftime s-a arătat dispus să-l cedeze pe Kevin Boli la FCSB, în această pauză competițională din iarnă. Patronul de la Botoșani a dezvăluit că impresarul fundașului va avea ultimul cuvânt de spus în privința mutării acestuia sub comanda lui Leo Strizu.

Reclamă 4 / 0/3

Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB pe băiat”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Kevin Boli a fost pe lista celor de la FCSB și la începutul sezonului. Transferul a picat, deoarece Gigi Becali și fundașul central nu s-au înțeles la partea financiară, iar în cele din urmă, patronul roș-albaștrilor a adus alți stopperi. Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa au fost transferați de latifundiarul din Pipera la începutul sezonului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și