Închide meniul

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie! Cum se simte şeful LPF: „Am păţit asta din cauza stresului!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 16:40

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie! Cum se simte şeful LPF: „Am păţit asta din cauza stresului!

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie

Gino Iorgulescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gino Iorgulescu ar putea ajunge din nou pe masa de operaţie. Şeful de la LPF a dezvăluit că starea sa de sănătate nu a fost deloc bună în ultima perioadă, fapt cauzat şi de stresul la care este supus. Iorgulescu a declarat că este şi suspect de infarct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gino Iorgulescu a ajuns la spital zilele trecute, după ce s-a simţit foarte rău. Fiul acestuia, Mario Iorgulescu, este şi el internat într-o clinică din Italia.

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie

Gino Iorgulescu a dezvăluit că nu cunoaşte prea multe detalii legate de problemele de sănătate cu care se confruntă, deoarece medicii nu au vrut să-i spună prea multe, din dorinţa de a-l proteja.

De asemenea, şeful de la LPF a declarat că simptomele pe care le resimte în ultima vreme sunt cauzate şi de stres, dar poate fi vorba şi despre anumite probleme mai vechi de sănătate.

„Acum mă simt binișor, ok. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament. Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am.

Reclamă

Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent”, a declarat Gino Iorgulescu, conform cancan.ro.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fugit din spitalul în care era internat

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fugit din clinica în care era internat, în Italia. Tânărul în vârstă de 27 de ani, condamnat în primă instanţă la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, ar fi fost găsit rapid de autorităţi.

Avocaţii familiei Iorgulescu au anunţat luni că Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fugit din clinica unde era internat în Italia, dar a fost prins cu ajutorul carabinierilor şi internat cu forţa într-o altă clinică.

Reclamă 4 / 0/3

Luni, la Curtea de Apel Bucureşti, era programat primul termen de judecată în dosarul în care Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanţă la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), în legătură cu accidentul auto provocat de acesta în anul 2019, soldat cu moartea unui bărbat.

La proces au asistat doi avocaţi care îl reprezintă pe Gino Iorgulescu, tatăl şi tutorele lui Mario, anunţă agerpres.ro. Avocaţii au solicitat instanţei ca procesul să se desfăşoare cu uşile închise, fără prezenţa presei, şi amânarea dezbaterilor, pentru a da posibilitatea lui Gino Iorgulescu să fie prezent în sala de judecată.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și