Închide meniul

Helmut Duckadam a făcut o dezvăluire terifiantă: „Îmi venea să-mi trag un glonț în cap!”. Cel mai negru moment al vieții sale

Antena Sport Publicat: 4 mai 2022, 9:58

Helmut Duckadam a făcut o dezvăluire terifiantă: „Îmi venea să-mi trag un glonț în cap!. Cel mai negru moment al vieții sale

Helmut Duckadam, verdict dur pentru Florin Talpan: "FCSB e Steaua!"

Helmut Duckadam, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport

  • Helmut Duckadam a făcut o dezvăluire terifiantă: „Îmi venea să-mi trag un glonte în cap!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Helmut Duckadam a făcut o dezvăluire terifiantă. „Eroul de la Sevilla” a mărturisit că s-a gândit să se sinucidă din cauza durerilor pe care le-a avut după operația suferită la braț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helmut Duckadam a povestit perioada cumplită prin care a trecut din cauza problemelor de sănătate. Legendarul portar, care a contribuit decisiv la cucerirea Cupei Campionilor Europeni alături de Steaua, în 1986, a recunoscut că s-a gândit inclusiv să se sinucidă, pe patul de spital.

Helmut Duckadam a făcut o dezvăluire terifiantă: „Îmi venea să-mi trag un glonte în cap!”

În urmă cu 6 ani, „Eroul de la Sevilla” a suferit o intervenție chirurgicală la braț, în cadrul căreia i-a fost înlocuită întreaga arteră. Din cauza durerilor infernale, Duckadam s-a gândit chiar să se sinucidă, însă o doamnă psihiatru l-a făcut imediat să îndepărteze acel gând terifiant.

Reclamă

„Chiar la ultima operație, acum vreo șase ani. M-a operat doctorul Brădișteanu la Floreasca. A trebuit să-mi înlocuiască toată artera, pentru că nu o mai putea reface. Am un tub în loc de arteră. S-a nimerit, culmea, să stau cu Cornel Dinu în aceeași rezervă. Aveam niște dureri groaznice, groaznice! Stătea soția până la 12 noaptea cu mine, îmi dădeau morfină, de toate… Atunci am clacat!

Îmi venea să-mi trag un glonte în cap! Nu mai suportam durerea! M-a simțit profesorul Brădișteanu atunci și m-a întrebat dacă vreau să vorbesc cu o doamnă psihiatru. Am acceptat, nu aveam de ce să-mi fie rușine. A venit doamna și m-a făcut bine în trei minute!

Reclamă

Jur, trei minute a durat totul! I-am zis că am niște dureri, că m-am săturat de viață, că-mi vine să-mi dau un glonte în cap, să scap de tot! ‘Da, mi-a zis. E foarte simplu! Dumneavoastră scăpați foarte repede! Dar v-ați gândit la soție? Dar v-ați gândit la copil, ce lăsați în urmă? Ele ce fac după ce plecați?’ Click! În momentul ăla s-a făcut o schimbare incredibilă în capul meu! E fantastic ce se poate întâmpla în capul unui om, în viața unui om într-o secundă! A fost un moment de cotitură al vieții mele!”, a povestit Helmut Duckadam, pentru Fanatik.

Helmut Duckadam a intrat în istoria fotbalului românesc, după ce a reușit să apere 4 lovituri de departajare consecutive în finala de la Sevilla, cu Barcelona. Performanța Stelei rămâne în continuare cea mai mare din fotbalul nostru.

Helmut Duckadam le propune o „aroganţă” celor de la FCSB

Şansele ca FCSB să joace pe Ghencea sunt minime în contextul în care ministrul Vasile Dîncu a avut un schimb de replici cu Florin Tănase şi Gigi Becali. Helmut Duckadam le propune celor de la FCSB să joace la Buzău partida cu CFR Cluj pentru ca Vasile Dîncu să se deplaseze 100 de kilometri. Este cunoscut faptul că ministrul Apărării este un apropiat al celor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

”Se fac niște stadioane, pe bani publici și se trezește clubul CS Rapid cu o arenă nouă. Și pune taxă minimă în valoare de 10.000 de euro. Maximă, dacă nu vreau să te las, 100.000 de euro. Oricum le vor cere mai mult, e clar (n.r. – celor de la FCSB).

Dar, eu mă mir că cei de la FCSB se milogesc, pentru că altfel nu am cum să spun mai frumos, la cei din Ghencea, la cei de la Rapid, la cei de la rugby (n.r. – Stadionul Arcul de Triumf).

Du-te, dom’le, și joacă la Buzău. Ai toată galeria acolo. Și măcar îl faci și pe ministrul Dîncu să mai facă 100 de km și să stea în tribună, acolo. De ce să stea în lojă, la Ghencea. Va veni să vadă meciul, va fi unul important”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Helmut Duckadam a spus cine sunt cei doi oameni care nu vor pleca niciodată de la FCSB!
Liga 1 • 22 mart., 20:26
Helmut Duckadam a spus cine sunt cei doi oameni care nu vor pleca niciodată de la FCSB! Mihai Stoica nu se află printre ei!
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest
Liga 2 • 21 mart., 13:55
Liderul galeriei Stelei, Andrei Florescu, plasat în arest! Anunţul oficial
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0
Liga 1 • 17 mart., 18:47
Helmut Duckadam știe de ce Rapid s-a încurcat cu Farul, chiar dacă a învins-o pe FCSB cu 4-0: „I-a luat aerul rarefiat”