Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi a lipsit de la vernisajul Kirei Hagi, dar i-a transmis mesaj plin de emoţie surorii sale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 17:36

Ianis Hagi a lipsit de la vernisajul Kirei Hagi, dar i-a transmis mesaj plin de emoţie surorii sale

Ianis Hagi a lipsit de la vernisajul Kirei Hagi, dar i-a transmis mesaj plin de emoţie surorii sale

Ianis Hagi şi Kira Hagi / Colaj Profimediaimages/Antena Sport

Ianis Hagi (24 de ani) a lipsit de la vernisajul Kirei Hagi (26 de ani). Fiica lui Gică Hagi şi-a lansat o expoziţie de pictură în Bucureşti. Picturile sale au fost remarcate de un fost coechipier al „Regelui” din „Generaţia de Aur”, Ilie Dumitrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici Gică Hagi nu a putut fi prezent, lansarea având loc cu scurt timp înaintea meciului FC U Craiova 1948 – Farul, scor 1-2, din prima etapă a returului Ligii 1.

Ianis Hagi a lipsit de la vernisajul Kirei Hagi

Aflat în Scoţia, acolo unde îşi pregăteşte revenirea la Rangers după o accidentare care l-a ţinut 9 luni departe de gazon, Ianis Hagi a ţinut totuşi să îi transmită un mesaj plin de emoţie surorii sale.

Kira, eşti ceva diferit!„, a scris Ianis pe Insta Story. Kira Hagi i-a răspuns imediat cu 3 emoticoane care înfăţişau inimi.

Kira Hagi şi Ianis Hagi
Kira Hagi şi Ianis Hagi

În cadrul vernisajului, au fost expuse mai multe tablouri pictate de Kira Hagi. Ilie Dumitrescu şi-a dorit să cumpere unul.

Reclamă

Pictez de când mă ştiu. Noi pictăm pentru că se naşte ceva în noi… respirăm, pictăm, cântăm. (Reporter: Care e cel mai mare susţinător al tău?) Echipa de aici, ei mă susţin, oamenii din sală, toata familia. Mama e aici, bunicii sunt aici şi le mulţumesc din suflet că sunt alături de mine.

Tata e la meci. El mă susţine în orice fac, e cu sufletul alături de noi. E important să spun: ‘Hai, Farul!’. Despre fotbal, doar susţin echipa„, a declarat Kira Hagi.

Bunicii Kirei Hagi nu au putut lipsi şi şi-au stăpânit cu greu lacrimile.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu, încântat de picturile Kirei Hagi

Ilie Dumitrescu a fost primul fotbalist din Generaţia de Aur care a venit la vernisajul Kirei Hagi. „Eu nu aveam cum să lipsesc la evenimentul acesta”, a asigurat fostul atacant.

Eu sunt sensibil la artă, la frumos. Am vrut să fiu alături de Kira şi de Ioana în momentul ăsta special. Mi-a dat dovadă de curaj, de inspiraţie, şi sincer să fiu am fost surprins de realizările Kirei.

Se pare că inspiraţia i-a venit dintr-o stare de spirit. Ea s-a dezvoltat într-un mediu de performanţă, tatăl ei este un simbol în tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Este cel mai important jucător din istoria fotbalului. Şi a avut un exemplu frumos şi sănătos

(Reporter: Vă doriţi un tablou de-al ei acasă?) Îmi doresc, stau, meditez şi cu siguranţă o să achiziţionez şi eu un tablou. O să fac un împrumut şi o să îl cumpăr (n.r. zâmbeşte)„, a declarat Ilie Dumitrescu.

Preţurile tablourilor Kirei Hagi au preţuri cuprinse între 2.500 de lei şi 20.000 de lei. Fiica lui Gică Hagi a studiat Arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Adanced Level Art & Design. A primit o bursă la New York Film Academy şi şi-a dat licenţa în Acting for Film. În perioada în care a locuit la Los Angeles a pictat zeci de tablouri.

Recomandări
  • Kira Hagi, vernisaj spectaculos în Bucureşti
  • Ianis Hagi i-a transmis un mesaj emoţionant

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și