Închide meniul
Video

Kira Hagi, vernisaj în Bucureşti. Picturile fiicei lui Gică Hagi l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu: „O să fac împrumut şi cumpăr un tablou”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2022, 19:04 / Actualizat: 28 octombrie 2022, 23:28

Kira Hagi, vernisaj în Bucureşti. Picturile fiicei lui Gică Hagi l-au impresionat pe Ilie Dumitrescu

Kira Hagi, încurajată de Ilie Dumitrescu / Antena Sport

Eveniment spectaculos al fiicei lui Gică Hagi, Kira Hagi. Artista în vârstă de 26 de ani a lansat un verinaj de pictură, „Rădăcini”, la o galerie din Capitală. Au fost expuse mai multe tablouri pictate de Kira Hagi. Ilie Dumitrescu şi-a dorit să cumpere unul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi nu a putut participa la expoziţia fiicei sale. În această seară are meci în Bănie. Liderul Farul joacă în deplasare cu FC U Craiova 1948. Nici Ianis Hagi nu a putut fi prezent la evenimentul din Bucureşti.

Kira Hagi, vernisaj în Bucureşti. Ilie Dumitrescu a fost prezent

Pictez de când mă ştiu. Noi pictăm pentru că se naşte ceva în noi… respirăm, pictăm, cântăm. (Reporter: Care e cel mai mare susţinător al tău?) Echipa de aici, ei mă susţin, oamenii din sală, toata familia. Mama e aici, bunicii sunt aici şi le mulţumesc din suflet că sunt alături de mine.

Tata e la meci. El mă susţine în orice fac, e cu sufletul alături de noi. E important să spun: ‘Hai, Farul!’. Despre fotbal, doar susţin echipa„, a declarat Kira Hagi.

Ilie Dumitrescu a fost primul fotbalist din Generaţia de Aur care a venit la vernisajul Kirei Hagi. „Eu nu aveam cum să lipsesc la evenimentul acesta”, a asigurat fostul atacant.

Reclamă

Eu sunt sensibil la artă, la frumos. Am vrut să fiu alături de Kira şi de Ioana în momentul ăsta special. Mi-a dat dovadă de curaj, de inspiraţie, şi sincer să fiu am fost surprins de realizările Kirei.

Se pare că inspiraţia i-a venit dintr-o stare de spirit. Ea s-a dezvoltat într-un mediu de performanţă, tatăl ei este un simbol în tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Este cel mai important jucător din istoria fotbalului. Şi a avut un exemplu frumos şi sănătos

(Reporter: Vă doriţi un tablou de-al ei acasă?) Îmi doresc, stau, meditez şi cu siguranţă o să achiziţionez şi eu un tablou. O să fac un împrumut şi o să îl cumpăr (n.r. zâmbeşte)„, a declarat Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Preţurile tablourilor Kirei Hagi au preţuri cuprinse între 2.500 de lei şi 20.000 de lei. Fiica lui Gică Hagi a studiat Arta la Internațional British School of Bucharest (IBSB) și a absolvit CIE Adanced Level Art & Design. A primit o bursă la New York Film Academy şi şi-a dat licenţa în Acting for Film. În perioada în care a locuit la Los Angeles a pictat zeci de tablouri.

Preţurile tablourilor Kirei Hagi au preţuri cuprinse între 2.500 de lei şi 20.000 de lei

Kira Hagi, în fața celui mai important moment din viața ei: „Abia aștept!”

Fiica lui Gică Hagi va juca un rol important în filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa». Actrița de 26 de ani spune că se simte onorată pentru că a primit șansa să o interpreteze pe prințesa Alice Cantacuzino și abia așteaptă lansarea premierei.

Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu – Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.

Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial. Urmăriți pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aștept premiera!”, a scris Kira Hagi, pe contul de Instagram.

Recomandări
  • Kira Hagi şi-a expus tablourile în Bucureşti
  • Ilie Dumitrescu, mesaj savuros

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și