Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, alegere surprinzătoare pentru data nunţii cu Elena! Ce le-a cerut sutelor de invitaţi de la evenimentul de lux

Reclamă

Publicat: 22 martie 2024, 12:05

Ianis Hagi, alegere surprinzătoare pentru data nunţii cu Elena! Ce le-a cerut sutelor de invitaţi de la evenimentul de lux

Ianis Hagi, alegere surprinzătoare pentru data nunţii cu Elena Tănase

Imagine de la cununia civilă a lui Ianis Hagi / Instagram

Ianis Hagi a avut o alegere surprinzătoare pentru data nunţii cu Elena. Fiul lui Gică Hagi a stabilit data la care va ajunge la altar cu aleasa inimii lui. Se anunţă un eveniment de lux, care va costa o avere. Din primele estimări, este vorba de peste 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun şi au sărbătorit alături de sute de membri ai familiei şi prieteni. Gică Hagi a făcut senzaţie pe ringul de dans, dar şi la microfon. Şi Gigi Becali s-a remarcat în ziua în care a devenit socru mare.

Ianis Hagi, alegere surprinzătoare pentru data nunţii cu Elena

Se fac pregătiri pentru momentul în care Ianis Hagi şi Elena vor ajunge în faţa altarului. La nuntă sunt aşteptaţi aproximativ 500 de invitaţi şi au fost stabilite noi detalii. S-a aflat şi data la care va avea loc nunta anului!

Decizia luată de fiul „Regelui” este una total surprinzătoare. Se va căsători religios chiar în ziua finalei EURO 2024, turneu final la care este aşteptat să joace în tricoul naţionalei României. Ianis nu ia în calcul varianta prin care tricolorii vor reuşi marea surpriză şi să ajungă în marea finală de pe Olympiastadion din Berlin.

Potrivit cancan.ro, Ianis Hagi şi-a programat nunta pe 14 iulie. Atunci va avea alături de el nume grele din lumea sportului românesc. Fiul lui Gică Hagi şi soţia lui, Elena, au trimis deja invitaţiile pentru nunta anului şi au avut o cerinţă specială. „Prinţul” le impune invitaţilor un dress code. Mai exact „Black Tie”, un cunoscut cod vestimentar. Bărbaţii trebuie să vină îmbrăcaţi cu un sacou negru sau bleumarin, cu pantofi eleganţi negri şi cu papion.

Reclamă

Spre deosebire de cununia civilă care a avut loc în Bucureşti, nunta care se anunţă a fi una fabuloasă va avea loc în Constanţa, la malul mării.

Ei au făcut un pas înainte în viaţă, să fie responsabili şi să împartă lucrurile cum trebuie. Copiii comandă acum. Ne dorim nepoţi, depinde de ei, noi suntem lângă ei şi trebuie să-i sprijinim. (n.r. dacă nunta va fi după EURO) Da, avem timp. În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să împartă binecuvântarea”, spunea şi Gică Hagi la petrecerea de după cununia civilă.

Soacra lui Ianis Hagi, reacţie memorabilă

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă. Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Ce a spus Ianis Hagi despre nunta cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi-a cerut iubita de soţie în 2023 şi la scurt timp distanţă a făcut şi cununia civilă (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE, ÎN GALERIA FOTO, DE LA CUNUNIA LUI IANIS HAGI)

Momentan, nu este nimic stabilit. Ce am de stabilit, e să ne stabilim la Campionatul European la anul în vară. Atâta tot. Îmi doresc mult asta, luptăm pentru asta. Chestiunile din viaţa privată sunt din viaţa privată şi voi vedea. Când va fi momentul, va fi momentul„, a spus Ianis Hagi, în luna noiembrie a anului trecut, exclusivitate la AntenaSport.

Pentru inelul de logodnă pe care i l-a oferit Elenei Tănase, Ianis Hagi a plătit o sumă colosală. 100.000 de euro a achitat fiul „Regelui”, pentru bijuteria pe care i-a oferit-o partenerei lui.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și