Închide meniul
Foto

Ianis Hagi le-a prezentat-o spaniolilor pe logodnica sa! Apariţie de senzaţie alături de Elena Tănase

Publicat: 30 august 2023, 17:31

Reclamă
Ianis Hagi le-a prezentat-o spaniolilor pe logodnica sa! Apariţie de senzaţie alături de Elena Tănase

Ianis Hagi le-a prezentat-o spaniolilor pe logodnica sa

Ianis Hagi, la prezentarea oficială la Deportivo Alaves / Captură Youtube

Ianis Hagi le-a prezentat-o spaniolilor de la Deportivo Alaves pe logodnica sa. Fiul lui Gică Hagi a semnat oficial cu gruparea din La Liga şi a avut-o alături de tânăra pe care a cerut-o în căsătorie. Ianis a avut o apariţie de senzaţie lângă Elena Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns rezervă la Rangers, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a căutat o nouă provocare. A acceptat imediat împrumutul la Alaves şi este gata să scrie istorie în tricoul echipei aflate pe locul

Ianis Hagi le-a prezentat-o spaniolilor pe logodnica sa

Ianis Hagi a ajuns la prezentarea oficială alături de iubita lui. Fiul „Regelui” a venit îmbrăcat la costum, dar Elena a fost cea care a întors toate privirile (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cerută în căsătorie la Paris, în urmă cu două luni, Elena Tănase nu a putut lipsi la momentul special din viaţa lui Ianis. Acesta calcă pe urmele tatălui lui şi va juca în Spania.

Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate„, a recunoscut Ianis Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Deportivo Alavés (@deportivoalaves)

Internaţionalul român va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, prezentat ca un star la Alaves

Ianis Hagi a avut prezentarea la care visa. A spus că este extrem de fericit că a semnat cu Alaves şi a promis că va da totul pe teren. Acesta a dezvăluit că înainte să ajungă la Alaves a vorbit cu Adrian Ilie.

Vreau să le mulţumesc celor din club şi agenţilor mei care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici. Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate.

Am vorbit cu foşti jucători de la Alaves, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu şi cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alaves au jucat mulţi jucători talentaţi aici. Cred că orice poziţie în faţă e ok pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere şi voi da totul.

Este o responsabilitate pentru mine şi o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic mă simt foarte bine. Port numărul 10 şi eu trebuie să creez, să dau pase şi să trag. Astea sunt aşteptările mele„, a spus Ianis Hagi în conferinţa de prezentare.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu o tânără studentă din Constanţa, de origine aromână.

Ianis şi-a luat inima în dinţi la Paris şi şi-a cerut iubita în căsătorie. Internaţionalul român a dus-o pe Elena în capitala Franţei după „dubla” naţionalei cu Kosovo şi Elveţia.

Elena Tănase a răspuns „DA” în momentul în care Ianis s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit inelul de logodnă. Sursa citată a publicat şi imagini din momentul în care Ianis Hagi a cerut-o de soţie pe Elena. Gică Hagi a reacţionat atunci şi s-a declarat extrem de fericit.

Reclamă

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și