Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase. A făcut senzaţie, la piscină, cu Denis Alibec!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iunie 2023, 21:16 / Actualizat: 27 iunie 2023, 8:34

Reclamă
Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase. A făcut senzaţie, la piscină, cu Denis Alibec!

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase

Ianis Hagi, la piscină cu Denis Alibec / Colaj Instagram

Ianis Hagi a plecat într-o vacanţă de lux, după ce s-a logodit cu Elena Tănase. Fiul „Regelui” a ales o destinaţie de cinci stele şi se relaxează alături de coechipierul său de la echipa naţională, Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Farul a început pregătirile pentru startul preliminariilor Champions League, Alibec încă se bucură de câteva zile libere. A jucat în „dubla” României cu Kosovo şi Elveţia şi se va alătura mai târziu lotului campioanei României.

Ianis Hagi, vacanţă de lux după ce s-a logodit cu Elena Tănase

Alibec este la Saint-Tropez şi a postat mai multe imagini din vacanţă. Lui i s-a alăturat şi Ianis Hagi, cel care tocmai şi-a cerut iubita în căsătorie la Paris. S-a logodit cu Elena Tănase, studenta de origine aromână care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

În fotografiile postate de Alibec la piscină apare şi Ianis Hagi. Cei doi se amuză copios, iar imaginea a fost redistribuită pe reţelele sociale de mijlocaşul lui Rangers.

Cristian Daminuţă şi Louis Munteanu au fost printre cei care au comentat la postarea lui Denis Alibec.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Denis Alibec (@alibecdenis)

Gică Hagi a recunoscut că este încântat de faptul că fiul lui s-a logodit. „Regele” a avut reacţie savuroasă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat.

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi şi-a cerut în căsătorie iubita. A îngenunchiat în faţa Elenei, iar tânăra a răspuns fără să stea pe gânduri: „DA!„.

Potrivit cancan.ro, Ianis a plătit o sumă importantă pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Ar fi cheltuit 100.000 de euro. Numai inelul de logodnă l-a costat 50.000 de euro.

Cu o seară înainte ca Ianis Hagi să se logodească cu Elena Tănase, Gică Hagi şi soţia lui au respectat o datină machedonească, denumită „învoiala părinţilor”. „Regele” şi Marilena au mers în vizită la părinţii iubitei lui Ianis. Au sărbători timp de patru ore.

Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl Elenei Tănase, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:21 Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda! Anunţul lui Andrei Nicolescu: „Este un an greu!” 17:19 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia 16:22 „Record!” Câte bilete s-au vândut în 24 de ore la barajul Dinamo – Csikszereda! „Câinii” iau cu asalt Arena Națională 15:45 LIVE TEXTSimona Halep – McCartney Kessler se joacă ACUM, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire al româncei 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” Vezi toate știrile
Citește și