Închide meniul
Foto

Ianis Stoica, mesaj emoţionant pentru Rebecca Geamănu. Iubita atacantului de la FCSB a împlinit 18 ani: „Eşti cel mai frumos lucru de pe pământ”

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2022, 11:19

Reclamă
Ianis Stoica, mesaj emoţionant pentru Rebecca Geamănu. Iubita atacantului de la FCSB a împlinit 18 ani: „Eşti cel mai frumos lucru de pe pământ”

Ianis Stoica, mesaj emoţionant pentru Rebecca Geamănu

Ianis Stoica, alături de Rebecca Geamănu / Instagram

Ianis Stoica a transmis un mesaj emoţionant pentru iubita lui, Rebecca Geamănu. Handbalista de la CSM Bucureşti împlineşte astăzi 18 ani şi a fost felicitată, în mod public, de atacantul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica şi Rebecca Geamănu sunt de aproape doi ani într-o relaţie. Au apărut şi zvonuri că s-au logodit, după ce fiul lui Pompiliu Stoica a scris pe contul de Instagram al handbalistei: „Te iubesc mult, soția mea”.

Ianis Stoica, mesaj emoţionant pentru Rebecca Geamănu

Rebecca Geamănu se pregăteşte pentru petrecerea de majorat şi a avut parte de o surpriză de la unul dintre favoriţii lui Gigi Becali.

La mulţi ani frumoasa mea iubită. Îmi doresc să fii sănătoasă, îţi mulţumesc că mă susţii în drumul meu spre performanţă şi eşti lângă mine şi la rău şi la bine. Eşti cel mai frumos lucru de pe pământ„, i-a scris Ianis Stoica pe reţelele sociale.

Mulţumesc îngeraşul meu„, i-a răspuns imediat handbalista care a jucat pentru naţionala de junioare a României.

Reclamă
Ianis Stoica, alături de Rebecca Geamănu
Ianis Stoica a felicitat-o pe iubita lui

Ianis Stoica vine după un sezon în care a reuşit să impresioneze. A înscris 7 goluri în 32 de meciuri din Liga 1, chiar dacă a fost titular în numai 7 dispute. În Cupa României a marcat o „dublă” în victoria cu Hunedoara, scor 5-3.

În luna decembrie, când a împlinit 19 ani, Ianis Stoica a avut parte de un cadou special de la patronul lui FCSB.

Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui. Îl țin să iau și eu 30-40 de milioane”, a dezvăluit Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Cota de piaţă a lui Ianis Stoica s-a dublat în ultima jumătate de an. Potrivit Transfermarkt, a ajuns să valoreze un milion de euro.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a fost avertizat de Anamaria Prodan chiar înainte să semneze cu firma verilor lui Gigi Becali. Atacantul pentru care Arsenal ar fi oferit 7.5 milioane de euro riscă să fie chemat în instanţă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Pentru acești mari impresari, care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână plătesc.

Eu, doar o să râd de acești măscărici care anunță tot felul de aberații și distrug ce a mai rămas din fotbalul românesc. Ianis este jucător înregistrat în Anglia, înseamnă că eu am o legătură acolo. Dacă el crede că S.P.O.C.S. Management este o firmă de aruncat și de care poți să-ți bați joc, nu este niciun fel de problemă, atunci o să demonstrăm cine suntem noi”, a declarat Anamaria Prodan la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și