Închide meniul

”Iau decizia de a lupta împotriva nazismului și a paraziților!” Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin. Sportivul rus a fost învins de Vladimir Klitschko, care luptă pentru apărarea Kievului alături de fratele său

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 23:16

”Iau decizia de a lupta împotriva nazismului și a paraziților!” Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin. Sportivul rus a fost învins de Vladimir Klitschko, care luptă pentru apărarea Kievului alături de fratele său

Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin

Profimedia

Un fost campion mondial la box i-a luat partea lui Vladimir Putin

Acum, Vladimir Klitschko, care luptă pentru apărarea Kievului alături de fratele său, Vitali, și Alexander Povetkin sunt în tabere adverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion și-a declarat susținerea pentru demersul lui Vladimir Putin, care a afirmat că scopul războiului este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev.

”Există putere în adevăr. Această celebră frază rostită de Serghei Bodrov reflectă esența a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Am luptat pentru adevăr în toți acești ani, în timp ce slavii au fost exterminați în Donbass.

De aceea, iau decizia de a apăra oamenii de rând, de a lupta împotriva nazismului, a paraziților indiferent cine ar fi ei. Fiecare război are un sfârșit. Sper că și ăsta se va termina în următoarele zile”, a scris Alexander Povetkin pe contul oficial de Instagram.

Reclamă

Veste teribilă pentru fraţii Klitschko! Sunt printre cei 23 de ucraineni de pe „lista neagră” a lui Vladimir Putin. 400 de mercenari sunt pe urmele lor

Celebrii fraţi Vladimir şi Vitali Klitschko au primit informaţii îngrozitoare. Foştii mari campioni la categoria grea, care se luptă pentru apărarea Kievului, au aflat că au fost puşi pe „lista neagră” de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Ei şi alte 21 de personalităţi din Ucraina au toate motivele să se teamă pentru viaţa lor. 400 de mercenari ruşi ar fi deja pe urmele lor.

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun. Vitali Klitschko este chiar primarul capitalei Kiev şi a transmis mai multe mesaje în care a cerut ajutor extern. Alături de el a fost şi Vladimir Klitschko, cel care a anunţat că rămâne pe străzi pentru a se lupta cu invadatorii ruşi.

Putin a întocmit o „listă neagră” cu cele 23 de persoane care trebuie eliminate, inclusiv frații Klitschko. Vitali este primar al Kievului din 2014, iar Vladimir, înrolat în armata țării sale, este de nedespărțit de fratele său în aceste zile. Ambii profită de popularitatea lor şi depun eforturi pentru a solicita ajutor în întreaga lume„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și