Închide meniul

Oligarhul care a fugit cu 17 milioane de dolari în mașină i-a amenințat pe militarii lui Vladimir Putin. „Forțele noastre vor zdrobi inamicul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 22:33 / Actualizat: 12 aprilie 2022, 9:24

Oligarhul care a fugit cu 17 milioane de dolari în mașină i-a amenințat pe militarii lui Vladimir Putin. „Forțele noastre vor zdrobi inamicul!

Igor Surkis e patronul lui Dinamo Kiev

Hepta

Oligarhul miliardar care o deține pe Dinamo Kiev, Igor Surkis, e sigur că Ucraina va câștiga războiul din Rusia. Omul de afaceri i-a avertizat pe militarii lui Vladimir Putin că vor plăti pentru crimele comise pe teritoriul ucrainean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ceea ce se întâmplă acum pe pământul ucrainean este o adevărată catastrofă umană. Când există un război, două armate luptă, dar în acest război există o singură armată – cea a Ucrainei. Partea rusă este o grămadă de ucigași și sadici.

Igor Surkis, convins că Ucraina va câștiga războiul cu Rusia

Au venit pe pământul nostru să omoare, să jefuiască și să rănească. În termeni militari, succesul acestei hoarde este foarte îndoielnic, dar au învățat cum să lupte bine cu populația civilă. Crimele de război ale rușilor nu vor rămâne nepedepsite, sunt sigur că mai devreme sau mai târziu vor plăti pentru tot ce au făcut în Ucraina.

Acesta este un război pentru supraviețuirea poporului ucrainean. Rușii neagă dreptul Ucrainei de a exista, iar speranța diplomației s-a evaporat. Credem în victoria Ucrainei, credem că forțele noastre armate vor zdrobi inamicul și îl vor trimite înapoi de unde a venit. Din partea mea personal și a întregului club de fotbal Dynamo Kiev, o închinare profundă către militarii noștri, voluntarii noștri, către toți cei care ajută Forțele Armate ale Ucrainei.”, a spus Igor Surkis, potrivit sport.ua.

Igor Surkis a venit în București

Igor Surkis a venit recent în România, la meciul Dinamo Kiev U19 – Sporting 1-2, din UEFA Youth League, disputat pe stadionul Rapid din București.

Reclamă

Surkis a fost însoțit de oamenii de încredere și angajați ai clubului Dinamo Kiev. Patronul clubului antrenat de Mircea Lucescu nu și-a uitat ceasul de la mână și a purtat o vestă cu glugă, care să-l ferească de ploaie.

La scurt timp după Igor Surkis, a ajuns la stadion și Mircea Lucescu. „Il Luce”, la fel ca Surkis, s-a grăbit să intre în arenă.

Accesul la meci a fost gratuit, iar fanii au fost încurajați să doneze pentru refugiații ucraineni. La partidă au asistat și Mircea Lucescu și patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis. Aproximativ 2000 de fani s-au strâns în tribunele din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Igor Surkis ar fi părăsit Ucraina cu 17 milioane de dolari cash

Patronul lui Mircea Lucescu, Igor Surkis (63 de ani), a uluit pe toată lumea în momentul în care s-a aflat cum ar fi părăsit Ucraina în plin război. Din informaţiile apărute în presă, finanţatorul lui Dinamo Kiev a plecat din ţară, alături de fratele său, cu 17 milioane de dolari cash. Suma nu a fost declarată decât în intrarea în Ungaria, iar autorităţile din Ucraina au luat primele măsuri.

Biroul Statal de Investigații a început cercetările şi au deschis un dosar penal împotriva vameşilor de la punctul de frontieră Vylok, care au permis maşinilor familiei lui Surkis, să părăsească ţara fără o verificare corespunzătoare, anunţă ukranews.com.

Vameşii nu ar fi inspectat bagajele şi bunurile personale ale patronului lui Dinamo Kiev şi nu au efectuat acţiunile prevăzute în timpul legii marţiale. Abia la punctul vamal din Ungaria, oamenii de afaceri au declarat sume mari de numerar. Dacă se va descoperi că a fost înfăptuită o faptă penală, riscă să fie puşi sub acuzare şi Igor Surkis și fratele său, Grigory.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și