Închide meniul

"Hărţuirea la care am fost supuşi ne produce pagube iremediabile!" Iker Casillas a răbufnit: "Acest lucru nu se întâmplă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 7:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

"Hărţuirea la care am fost supuşi ne produce pagube iremediabile!" Iker Casillas a răbufnit: "Acest lucru nu se întâmplă"

Target Press / CPEC CP via Hepta

Iker Casillas

Recent, Casillas s-a despărţit de Sara Carbonero, iar în spaţiul public au apărut şi informaţii conform cărora Casillas ar fi avut şi o relaţie extraconjugală

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas s-a confruntat în ultima perioadă şi cu probleme de sănătate, pe lângă cele din viaţa personală. În acest context, fostul portar al naţionalei Spaniei şi al celor de la Real Madrid, a făcut un nou apel public. Acesta a negat faptul că a acuzat un ritm cardiac anormal şi a spus că a fost vorba doar de o alergie. 

"Hărțuirea la care eu și familia mea am fost supuși ne produce daune ireparabile. Vreau să subliniez că despărțirea noastră a fost amiabilă, iar eu și fosta mea soție cerem respect pentru mine, pentru ea și pentru copiii noștri. Din nefericire, acest lucru nu se întâmplă.

Mai multe ziare au scris și despre presupusele probleme de sănătate ale mele, sugerând că am trecut din nou printr-o problemă asemănătoare cu cea din trecut, dar a fost vorba doar de o alergie", a spus Casillas, pe rețelele sociale.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.real madrid

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Iker Casillas, un nou apel public
  • Ce a transmis fostul star de la Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și