Închide meniul

Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter: „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 18:38

Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay, de pe contul său de Twitter: „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart

Iker Casillas a venit cu explicații după mesajul "Sunt gay"

Iker Casillas, în timpul unei conferințe / Profimedia

Iker Casillas a venit cu explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter. Fostul mare portar spaniol a anunțat că cineva i-a spart contul, iar mesajul n-a fost postat de el. Casillas și-a cerut scuze în fața fanilor săi și a comunității LGBT.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul goalkeeper a asigurat că și-a recuperat contul, iar acum „totul este în regulă”.

Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter

„Contul meu a fost spart. Din fericire, totul este în regulă acum. Îmi cer scuze tuturor urmăritorilor mei. Și, bineînțeles, și mai multe scuze față de comunitatea LGBT”, a scris Iker Casillas, pe contul de Twitter.

Astăzi, pe contul de Twitter al lui Iker Casillas a apărut următorul mesaj: „Sper să mă respectați: sunt gay. Duminică frumoasă”.

Reclamă

Postarea ibericului a adunat zeci de mii de reacții în timp record. Inclusiv Carles Puyol a lăsat un comentariu, care la rândul său a atras atenția: „Este timpul să ne spunem povestea, Iker”

Reclamă 4 / 0/3

Postarea de pe contul lui Iker Casillas a fost ștearsă după o oră și jumătate.

Iker Casillas şi Sara Carbonero s-au despărțit după o relație de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.real madrid

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Recent, Iker Casillas a făcut un anunț ferm în spațiul public, după ce în presă a apărut un val uriaș de zvonuri în legătură cu viața sa personală și problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Fostul mare portar al naționalei Spaniei a asigurat pe toată lumea că despărțirea de Sara Carbonero a fost amiabilă.

Hărțuirea la care eu și familia mea am fost supuși ne produce daune ireparabile. Vreau să subliniez că despărțirea noastră a fost amiabilă, iar eu și fosta mea soție cerem respect pentru mine, pentru ea și pentru copiii noștri. Din nefericire, acest lucru nu se întâmplă.

Reclamă

Mai multe ziare au scris și despre presupusele probleme de sănătate ale mele, sugerând că am trecut din nou printr-o problemă asemănătoare cu cea din trecut, dar a fost vorba doar de o alergie„, a spus Casillas, pe rețelele sociale.

Recomandări
  • Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter
  • „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și