Închide meniul

Ilie Dobre, dezvăluiri despre cel mai mare fotbalist român: „Dacă se întâlnea cu el, Hagi nu atingea mingea”

Sebastian Cristian Publicat: 28 decembrie 2022, 20:33

Reclamă
Ilie Dobre, dezvăluiri despre cel mai mare fotbalist român: Dacă se întâlnea cu el, Hagi nu atingea mingea”

Gheorghe Hagi, în tricoul naționalei României

Profimedia

Ilie Dobre a făcut dezvăluiri despre Nicolae Dobrin, cel pe care îl consideră cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul comentator crede că „Prințul din Trivale” a fost de departe cel mai talentat fotbalist pe care l-a avut România.

Ilie Dobre, dezvăluiri despre cel mai mare fotbalist român: „Dacă se întâlnea cu el, Hagi nu atingea mingea”

Atunci când vine vorba despre cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi este prima opțiune pentru foarte mulți români. Ilie Dobre are o opinie diferită și a ținut să explice de ce îl pune pe Dobrin înaintea lui Hagi.

(n.r. cine este cel mai mare jucător român din istorie?) După mine, este cel mai talentat, Nicolae Dobrin. A fost şi Petchovski un mare talent, şi Ilie Balaci, şi Florea Dumitrache.

Au mai fost… şi Gică Hagi, dar Gică Hagi e o altă generaţie. În opinia mea, sigur, e diferenţă de vârstă, dar, dacă s-ar fi întâlnit într-un meci Hagi cu Dobrin, Gică Hagi nu ar fi atins mingea.

Reclamă

O spun foarte sincer, i-am văzut jucând pe amândoi. Talentul lui Dobrin era genial, el nu trebuia să se antreneze. Vă dau un exemplu.

Gicu a plecat dintr-un antrenament, era un meci foarte important, un meci cu Crişul Oradea, era pe locul patru atunci Crişul, avea o echipă foarte tare.

Şi Dobrin a dispărut. Meciul era duminică şi a fost găsit sâmbătă noaptea. L-au căutat în tot judeţul, cu toată poliţia, nu l-au găsit. L-au găsit pe lângă Curtea de Argeş, Gicu era mahmur.

Reclamă 4 / 0/3

Gicu nu bea mult, dar probabil era obosit… în fine, nici nu stătea în picioare. L-au luat de mâini şi l-au dus până în buza stadionului şi i-au dat drumul.

Ştiţi cum a jucat, deşi până atunci nu se ţinea pe picioare? Genial, a dat patru goluri, FC Argeş a bătut cu 6-1. I-a driblat şi cu spatele, uluitor, am fost la meciul ăla.

Nici prin cap nu mi-a trecut că era mahmur, am aflat ulterior. După mine, Dobrin e cel mai talentat, e geniu”, a declarat Ilie Dobre, pentru orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și