Închide meniul
Video

Ilie Dumitrescu, testat cu aparatul etilotest! Fostul internațional, oprit de poliție în miez de noapte

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2023, 18:59

Reclamă

Ilie Dumitrescu, testat cu apartul etilotest

Ilie Dumitrescu, oprit de poliție/ Observatornews

Ilie Dumitrescu a fost testat cu aparatul etilotest în miez de noapte. Fostul internațional a fost oprit de către un echipaj al Poliției Capitalei, pentru un control de rutină, care nu a fost lipsit de emoții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polițiștii au înăsprit controalele în ultima vreme, ca urmare a incidentelor provocate de șoferi băuți sau drogați pe străzile din țară.

Ilie Dumitrescu, testat cu aparatul etilotest

În noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, Ilie Dumitrescu a fost oprit de către un echipaj de poliție. Fostul internațional a fost testat și cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ.

Însă, Ilie Dumitrescu nu a scăpat de emoții, deoarece certificatul de înmatriculare al mașinii sale a fost scăpat pe jos, sub caroseria mașinii, iar fostul membru al „Generației de Aur” a fost nevoit să își mute autoturismul puțin în față, pentru a-și recupera documentul.

Ulterior, Ilie Dumitrescu și-a continuat drumul fără emoții, după control de rutină la care a fost supus în miez de noapte, pe străzile din București.

Reclamă

Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după Farul – Sepsi

Constantin Budescu l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, după Farul – Sepsi. Mijlocaşul de 34 de ani, care a marcat golul victoriei pentru constănţeni, a fost declarat omul meciului de la Ovidiu.

Constantin Budescu a înscris un gol superb în meciul cu Sepsi, reuşita sa fiind şi cea care a adus cele trei puncte pentru echipa lui Gheorghe Hagi. La finalul meciului de la Ovidiu, Budescu a fost lăudat de Ilie Dumitrescu. Fostul mare jucător a fost impresionat de atitudinea acestuia:

Farul a avut o prezență bună în terenul adversarului. Vine schimbarea de direcție a lui Artean pentru Kiki, Kiki se informează înainte să primească, din prima la Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ce m-a impresionat la Budescu este că el nu a fost preocupat nicio secundă de poziția lui din teren sau de poziția portarului. El a fost preocupat tot timpul să urmărească mingea. A lovit mingea perfect, un șut la colțul scurt, o execuție fantastică.

M-a impresionat la Farul reacția din repriza a doua. Excelentă atitudinea lui Budescu. În momentul în care îl vezi pe Budescu că vine la 20 de metri să facă alunecare și recuperează…”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, laude pentru FCSB

Ilie Dumitrescu a lăudat-o pe FCSB, după victoria fără emoţii cu FC Bihor, din grupele Cupei României. Fostul internaţional a declarat că jucătorii roş-albaştrii s-au menajat pentru duelurile din Liga 1, şi astfel nu a practicat un joc spectaculos la Oradea.

„Un antrenament cu public, un meci sigur. E normal să se menajeze, să nu intre în contre. Golul înscris de Ngezana e cu simţ. Intră şi Şut, a jucat cu cea mai bună linie de mijloc. Îi înţeleg pe jucători, se menajează. E diferenţă foarte mare totuşi.

Te aşteptai de la Tavi Popescu sau Miculescu să aibă o acţiune. Dar Miculescu ce să facă în banda dreaptă. Nu e vreo extremă, să scoată adversarii. E o abordare normală să joci simplu la un meci ca acesta. Plus, şi atmosfera de acolo a fost frumoasă. Antrenament bun pentru FCSB. E un lucru extraordinar. A gestionat bine, echipa e la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și