Închide meniul

Ilie Năstase a răbufnit, după ce a fost criticat de români: „Toţi proștii sunt deștepți!” Revolta primului lider ATP: „Se puteau folosi bani şi pentru mine, dar îmi fac eu singur muzeu și statuie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 17:24 / Actualizat: 10 aprilie 2022, 20:53

Ilie Năstase a răbufnit, după ce a fost criticat de români: „Toţi proștii sunt deștepți! Revolta primului lider ATP: „Se puteau folosi bani şi pentru mine, dar îmi fac eu singur muzeu și statuie!

Ilie Năstase este fostul lider ATP

Ilie Năstase este fostul lider ATP / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase a răbufnit după ce a fost criticat de români. Primul lider ATP este deranjat de atitudinea conaţionalilor săi, care îl insultă pe reţelele de socializare. Acesta susţine că nu primeşte respectul cuvenit în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase este deranjat şi de faptul că a fost nevoit să îşi construiască singur muzeu, dar şi pentru că autorităţile nu i-au oferit un loc bun pentru a-și amplasa statuia.

Ilie Năstase a răbufnit, după ce a fost criticat de români

„Asta s-a întâmplat din totdeauna (n.r. să nu fie apreciat în România). Așa suntem noi românii. Singurul lucru care mă deranjează în România e că nu au curajul să vină în față și să îmi spună în față că nu le place de mine, că sunt boșorog. Pe Facebook toți proștii sunt deștepți. Tâmpiții din străinătate nu vorbesc, nu sunt zgomotoși. După ce m-am lăsat de tenis a trecut cineva pe lângă mine în România și a zis „Ce gras ești!”

Mi s-a oferit două milioane de dolari să joc pentru America, dar nu am acceptat. Le-am zis că în viața asta eu pot să fiu doar român. Cred că se putea și pentru mine folosi niște bani de la Ministerul Culturii. Îmi fac eu singur muzeu și statuie. Noi dăm, dar nu primim nimic înapoi. Poate că ar trebui să mă întorc în timp și să le zic să îmi dea și mie 20-30 de milioane pe care mi i-a luat, nu i-am văzut. Ei încasau milioane de la finale și eu aveam un dolar pe zi la turnee”, a spus Ilie Năstase, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Ilie Năstase e categoric după ce Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea

Ilie Năstase (75 ani) a vorbit despre retragerea lui Ashleigh Barty la doar 25 de ani, vestea care a șocat lumea tenisului. Campioana din Australia era numarul 1 WTA de 114 săptămâni consecutive.

Reclamă

Ilie Năstase nu înțelege decizia lui Barty de a retrage în vârful carierei. Aceasta a cucerit trei titluri de Grand Slam: Roland Garros (2019), Wimbledon (2021) și Australian Open (2022).

„Mi se pare că s-a retras prea devreme! Eu nu sunt de acord cu ce spun toți oamenii din sport, că trebuie să te retragi când ai cea mai bună performanță. E o prostie asta, după mine! Dacă tu scrii cea mai bună carte acum și te retragi, ce înseamnă asta…că ar trebui să renunți doar pentru că ai scris cea mai bună carte?! Te retragi când vrei! Uitați-vă la Federer! Se retrage când vor mușchii lui!

Are aproape 41 de ani și vrea să joace în continuare. A dovedit cine e și n-are treabă acum să mai dovedească altceva! Joacă de plăcere. Nu putem să le spunem noi sportivilor când să se retragă! Dacă a fost numărul 1, nu mai contează că a luat 1, 2 sau 3 Grand Slam-uri! La 25 de ani, oricine ar spune: «Dar tu ești zdravănă la cap la 25 de ani?» Nu putem știi motivele”, a declarat Ilie Năstase, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și