Închide meniul

”E o prostie asta!” Ilie Năstase e categoric după ce Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea: ”Dar tu ești zdravănă la cap la 25 de ani?”

Publicat: 24 martie 2022, 12:06

Reclamă
”E o prostie asta!” Ilie Năstase e categoric după ce Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea: ”Dar tu ești zdravănă la cap la 25 de ani?”

Ilie Năstase este fost lider ATP

Ilie Năstase, în timpul unui meci de tenis demonstrativ / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ilie Năstase (75 ani) a vorbit despre retragerea lui Ashleigh Barty la doar 25 de ani, vestea care a șocat lumea tenisului. Campioana din Australia era numarul 1 WTA de 114 săptămâni consecutive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase nu înțelege decizia lui Barty de a retrage în vârful carierei. Aceasta a cucerit trei titluri de Grand Slam: Roland Garros (2019), Wimbledon (2021) și Australian Open (2022).

Ilie Năstase a vorbit despre retragerea lui Ashleigh Barty

„Mi se pare că s-a retras prea devreme! Eu nu sunt de acord cu ce spun toți oamenii din sport, că trebuie să te retragi când ai cea mai bună performanță. E o prostie asta, după mine! Dacă tu scrii cea mai bună carte acum și te retragi, ce înseamnă asta…că ar trebui să renunți doar pentru că ai scris cea mai bună carte?! Te retragi când vrei! Uitați-vă la Federer! Se retrage când vor mușchii lui!

Are aproape 41 de ani și vrea să joace în continuare. A dovedit cine e și n-are treabă acum să mai dovedească altceva! Joacă de plăcere. Nu putem să le spunem noi sportivilor când să se retragă! Dacă a fost numărul 1, nu mai contează că a luat 1, 2 sau 3 Grand Slam-uri! La 25 de ani, oricine ar spune: «Dar tu ești zdravănă la cap la 25 de ani?» Nu putem știi motivele”, a declarat Ilie Năstase, potrivit wowbiz.ro.

Ashleigh Barty a făcut-o să plângă pe Simona Halep, după ce și-a anunțat retragerea

Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din tenis, iar Simona Halep a fost printre jucătoarele șocate după decizia neașteptată luată de numărul unu mondial, la doar 25 de ani.

Reclamă

„Ash, ce pot să spun, știi că am lacrimi în ochi în acest moment? Prietena mea, îmi vei lipsi din circuit. Ai fost diferită, ai fost specială, am împărțit împreună momente grozave. Ce urmează pentru tine? Campioană de Grand Slam în golf? Fii fericită și bucură-te de viață la maximum”, a scris Halep, pe contul de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și