Închide meniul

Ilie Năstase, atac dur la Nicuşor Dan: „Nu îi e rușine?!” Ameninţă cu un protest extrem: „Mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie!”

Publicat: 22 iunie 2022, 14:29 / Actualizat: 22 iunie 2022, 15:32

Reclamă
Ilie Năstase, atac dur la Nicuşor Dan: „Nu îi e rușine?!” Ameninţă cu un protest extrem: „Mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie!

Unicul băiat al lui Ilie Năstase, născut de o adolescentă de 13 ani

Ilie Năstase are 4 fete şi un băiat | Hepta

Ilie Năstase, atac dur la Nicuşor Dan. Ilie Năstase a lansat un atac dur la adresa primarului General al Capitalei, Nicuşor Dan. Fostul mare tenismen român vrea să îşi deschidă muzeu în Herăstrău, însă susţine că Nicuşor Dan îi pune beţe în roate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a spus că a depus proiectul pentru muzeul său acum 3 luni, însă nu a primit niciun răspuns. Năstase ameninţă şi cu un protest extrem pe statuie.

Ilie Năstase, atac dur la Nicuşor Dan

O să fac și muzeul, dar domnul ăsta care e la Primărie nu prea m-a băgat în seamă. Acum trei luni am dus proiectul și nici măcar nu mi-a returnat proiectul să îmi spună dacă se poate sau nu.

Am înțeles că el nici măcar nu e din București, e din Făgăraș! Ce are omul ăsta din Făgăraș cu Bucureștiul? Asta chiar nu înțeleg! Urât! Urât!

I-am cerut acolo în parcul Herăstrău, unde trec toți copiii și sunt și niște statui. Avem cea mai mare statuie a unui general care nici măcar nu e român! Alo! Să se trezească și el puțin! Că mă îmbrac în militar și mă sui pe statuie și o să îi întreb pe cetățenii care trec pe cine preferă: Un general român sau unul francez?!

Reclamă
Reclamă

E o rușine, domne! Avem noi vreo statuie la Paris a lui Brâncuși sau vreun om de-al nostru! Mi-e rușine domne! Eu plătesc tot! Și statuie și muzeu, chiria pe spațiu. Aduc trofeele mele, totul. Ce vrea mai mult, fratele meu?! Nu îi e rușine așa un pic?”, a spus Ilie Năstase pentru fanatik.ro.

Ilie Năstase a răbufnit, după ce a fost criticat de români: „Toţi proștii sunt deștepți!”

Ilie Năstase a răbufnit după ce a fost criticat de români. Primul lider ATP este deranjat de atitudinea conaţionalilor săi, care îl insultă pe reţelele de socializare. Acesta susţine că nu primeşte respectul cuvenit în România.

Ilie Năstase este deranjat şi de faptul că a fost nevoit să îşi construiască singur muzeu, dar şi pentru că autorităţile nu i-au oferit un loc bun pentru a-și amplasa statuia.

Reclamă

„Asta s-a întâmplat din totdeauna (n.r. să nu fie apreciat în România). Așa suntem noi românii. Singurul lucru care mă deranjează în România e că nu au curajul să vină în față și să îmi spună în față că nu le place de mine, că sunt boșorog. Pe Facebook toți proștii sunt deștepți. Tâmpiții din străinătate nu vorbesc, nu sunt zgomotoși. După ce m-am lăsat de tenis a trecut cineva pe lângă mine în România și a zis „Ce gras ești!”

Mi s-a oferit două milioane de dolari să joc pentru America, dar nu am acceptat. Le-am zis că în viața asta eu pot să fiu doar român. Cred că se putea și pentru mine folosi niște bani de la Ministerul Culturii. Îmi fac eu singur muzeu și statuie. Noi dăm, dar nu primim nimic înapoi. Poate că ar trebui să mă întorc în timp și să le zic să îmi dea și mie 20-30 de milioane pe care mi i-a luat, nu i-am văzut. Ei încasau milioane de la finale și eu aveam un dolar pe zi la turnee”, a spus Ilie Năstase, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:33

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

21:19

FOTO | Cum a fost surprins Gigi Becali în loja de pe stadionul „Toumba”, înainte de PAOK – FCSB!

21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

20:51

VideoSportul de mare performanţă trebuie să ţină pasul cu tehnologia. La naţionala de rugby se folosesc cele mai eficiente aplicaţii

20:50

PAOK – FCSB, LIVE TEXT (22:00)! Duel „de foc” pe Toumba, în Europa League! Echipele de start

20:22

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și