Închide meniul

Ilie Năstase, revoltat după ce a fost ignorat total de Nicuşor Dan! Planul lui „Nasty”: „Să mă respecte pentru valoarea mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2022, 19:34 / Actualizat: 25 iulie 2022, 20:35

Ilie Năstase, revoltat după ce a fost ignorat total de Nicuşor Dan! Planul lui „Nasty: „Să mă respecte pentru valoarea mea!

Ilie Năstase, scandal monstru de ziua lui

Ilie Năstase, la o conferință de presă / Hepta

Ilie Năstase este revoltat după ce a fost ignorat total de Nicuşor Dan. În vârstă de 76 de ani, fostul mare jucător de tenis i-a cerut primarului Capitalei o statuie şi muzeu, însă edilul n-a vrut să audă de aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase îşi dorea ca statuia sa să fie amplasată la intrarea în parcul Herăstrău. Acest lucru pare tot mai greu de realizat, dar fostul lider ATP nu se dă bătut. Îşi doreşte ca tot mai mulţi copii să cunoască performanţa pe care a realizat-o în tenis.

Ilie Năstase, revoltat după ce a fost ignorat total de Nicuşor Dan

„Am făcut o mică expoziție la Iași zilele trecute și am zis să trec prin fiecare oraș. N-am avut șansa, că domnul primar de la București nici nu m-a băgat în seamă. N-am putut să fac nimic.

Nici măcar nu mi-a dat înapoi proiectul. Dar ambiția mea este să fac tot posibilul ca acești copii să cunoască ce-am fost eu și să mă respecte pentru valoarea care am fost eu. Mă simt așa… puțin prizonier în trecut. Vreau să le împărtășesc cu toată lumea.

Statuia este făcută. Seamănă cu realitatea. Sunt în discuție acum cu cineva să realizăm un mic muzeu și să fie la intrare. Dacă alți sportivi doresc să și le pună lângă a mea…vorbesc și cu Nadia, sau dacă cei de la Dinamo vor s-o pună pe cea a lui Patzaichin, vreau să fac eu treaba asta”, a declarat Ilie Năstase, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Ilie Năstase i-a cerut statuie și muzeu lui Nicușor Dan

Ilie Năstase i-a cerut statuie și muzeu lui Nicușor Dan. Fostul mare jucător de tenis, care a împlinit recent 76 de ani, își dorea ca statuia sa să fie amplasată în parcul Herăstrău.

”Nasty” a discutat cu primarul Nicușor Dan, însă nu a avut sorți de izbândă. Fostul lider ATP i-a prezentat edilului un proiect ce presupune construirea unui muzeu și a unei statui, dar a fost refuzat.

„Nu trebuie să mă bat eu să-mi facă statuie sau muzeu. Ei ar trebui să facă, dacă vor să facă ceva! Am fost la dânsul cu proiectul meu, care este foarte frumos. Am mers dimineața, pe la ora 09:30, m-a primit și i-am explicat ce vreau să fac. Dânsul a spus că nu crede că se poate face, pentru că e vorba despre un parc cu verdeață.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo unde voiam eu, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, vin toți copiii cu role, stau pe acolo. Asta era ideea, să împărtățesc trofeele mele cu cei tineri, care nu mă cunosc. Acolo sunt niște statui vai de capul lor. Se putea pune încă una, sau la 50 de metri de acolo”, a declarat Ilie Năstase, potrivit sport.ro.

Câţi bani mai are Ilie Năstase

Se ştie câţi bani mai are Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie. Recent, „Nasty” a ajuns în centrul unui nou scandal. De ziua lui, cea de-a cincea soţie, Ioana Simion, l-a ameninţat din nou cu divorţul.

Ilie Năstase a fost certat în public de femeia cu care este căsătorit civil din 2019. Totul din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie.

Năstase a adunat o avere uriaşă, iar anul trecut au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și