Închide meniul
Foto

Imagine emoţionantă cu Ianis Hagi în genunchi, în momentul în care a cerut-o de soţie pe Elena Tănase

Publicat: 21 iunie 2023, 19:23

Reclamă
Imagine emoţionantă cu Ianis Hagi în genunchi, în momentul în care a cerut-o de soţie pe Elena Tănase

Imagine emoţionantă cu Ianis Hagi în genunchi

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase / Colaj Instagram

A apărut o imagine emoţionantă cu Ianis Hagi, în genunchi. Mijlocaşul de 24 de ani al lui Rangers şi-a cerut iubita în căsătorie. Fiul lui Gică Hagi tocmai s-a logodit, la Paris, cu Elena Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi era de mai mult timp într-o relaţie cu tânăra din Constanţa, de origine aromână. La două zile după ce a fost titular în meciul Elveţia – România, scor 2-2, din preliminariile pentru EURO 2024, Ianis a făcut pasul cel mare.

Imagine emoţionantă cu Ianis Hagi în genunchi

Potrivit playsport.ro, Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în „oraşul iubirii”. Sursa citată a intrat şi în posesia imaginii cu momentul în care fiul „Regelui” a îngenunchiat în faţa iubitei lui. Vizibil emoţionată şi extrem de fericită, studenta nu a stat pe gânduri şi a răspuns: „DA!„. În fotografia de mai jos se poate vedea reacţia „de milioane” a Elenei, care nu se aşteapta să fie cerută în căsătorie.

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase
Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Elena Tănase locuieşte în Constanţa, dar ar urma să se mute alături de Ianis Hagi în Scoţia. Mijlocaşul lui Rangers a prezentat-o familiei de mai mult timp pe iubita lui. Urmează să înceapă pregătirile de nuntă.

Elena Tănase este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Reclamă

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Iubita lui Ianis Hagi s-a întâlnit în Scoţia cu Gică Hagi

Ianis şi Elena s-au afişat împreună, anul trecut, în Mykonos. Şi-au petrecut vacanţa împreună pe „insula milionarilor”. A fost momentul în care fiul „Regelui” şi-a oficializat relaţia despre care s-a vorbit încă din 2021.

A urmat apoi o întâlnire de „gradul zero” a Elenei Tănase cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a avut alături pe cei doi chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. 24 de ani a împlinit internaţionalul român, iar imaginile de la petrecere sunt unele cu adevărat spectaculoase.

Reclamă 4 / 0/3

Întreaga familie a lui Ianis Hagi şi-a făcut apariţia în Scoţia. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât„.

Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e„, a spus Ianis Hagi, în luna februarie, la Pro Arena.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
Vezi toate știrile
Citește și