Închide meniul
Foto

Ianis Hagi se distrează cu iubita în Mykonos. Cât de bine arată tânăra care l-a cucerit pe fiul „Regelui”. Imagini spectaculoase de pe „insula milionarilor”

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 22:04

Reclamă
Ianis Hagi se distrează cu iubita în Mykonos. Cât de bine arată tânăra care l-a cucerit pe fiul „Regelui”. Imagini spectaculoase de pe „insula milionarilor”

Ianis Hagi se distrează cu iubita în Mykonos. Cât de bine arată Elena Tănase

Ianis Hagi, în vacanţă cu Elena Tănase / Instagram

Ianis Hagi se bucură de vacanţă şi se distrează cu iubita în Mykonos. Mijlocaşul lui Rangers încă se recuperează după o accidentare şi are şanse minime să mai poată juca în acest an. Internaţionalul român a profitat de câteva zile libere şi a plecat în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis tocmai a postat imagini de pe „insula milionarilor”. Nu s-a mai ascuns şi s-a fotografiat alături de tânăra cu care este într-o relaţie de mai mult timp. Este vorba de Elena Tănase, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Ianis Hagi se distrează cu iubita în Mykonos. Cât de bine arată Elena Tănase

Ianis Hagi şi-a oficializat astfel relaţia despre care s-a vorbit încă de anul trecut. Fanii săi l-au felicitat imediat pe reţelele sociale. Şi noul jucător al Farului, Tudor Băluţă, a reacţionat. Nici turcii nu au ratat momentul şi i-au cerut, din nou, să vină la Galatasaray.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi, în vara anului trecut, pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Reclamă

Gică Hagi, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi: „V-ați grăbit!”

Gică Hagi a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi (23 ani), care se recuperează după teribila accidentare suferită la începutul acestui an. „Regele” a transmis că recuperarea fiului său va mai dura.

Tot dumneavoastră, media, v-ați grăbit și ați spus că revine în august sau septembrie. Că va juca la națională în septembrie, nu. Nu s-a pus problema. El va reveni când va fi 100% pregătit.

Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce”, a spus Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Hagi Jr. a suferit, în luna ianuarie, o ruptură de ligamente ale genunchiului şi a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

9:43

LIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY). Coman, duel cu campioana en-titre. Programul zilei

9:14

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter”

8:56

Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”

8:53

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și