Închide meniul

Imaginea cu Michael Schumacher pe care un prieten apropiat a cerut peste un milion de euro. Campionul, fotografiat pe ascuns, după accidentul teribil

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2022, 13:42

Imaginea cu Michael Schumacher pe care un prieten apropiat a cerut peste un milion de euro. Campionul, fotografiat pe ascuns, după accidentul teribil

Noi dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Colaj Michael şi Corinna Schumacher / Profimedia Images

Familia lui Michael Schumacher s-a chinuit să ţină departe de spaţiul public prima poză cu septuplul campion mondial după accidentul teribil din 2013.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un prieten al familiei l-a fotografiat pe Schumacher, la trei ani după ce acesta a intrat în comă. Conform The Sun, Michael ar fi fost pozat în timp ce era întins în pat.

Imaginea de 1 milion de euro, cu Michael Schumacher, prima după accidentul teribil

Bărbatul a încercat apoi să vândă această poză cu 1.25 milioane de euro. Imaginea a fost surprinsă în 2016, la trei ani distanţă de accident, în reşedinţa din Geneva a familiei Schumacher.

Bărbatul al cărui nume nu a fost divulgat a scos poza la licitaţie către mai multe publicaţii celebre din Europa. La ceva timp după acel moment, procurorii din Offenburg au confirmat că „o persoană necunoscută deţine poze secrete cu Schumacher pe care vrea să le vândă pe sume uriaşe de bani”.

Soţia Corinna le-a cerut autorităţilor să intervină şi o anchetă a fost demarată şi între timp ajunsă în stand-by. Publicaţia din Europa căreia i-a fost oferită poza nu a dezvăluit sursa.

Reclamă

Detalii despre starea lui Schumacher

Au apărut primele reacţii din interiorul familiei lui Michael Schumacher, după evenimentul în care soţia septuplului campion mondial din Formula 1 s-a prăbuşit emoţional şi a plâns în hohote. Corinna Schumacher a surprins pe toată lumea, ştiindu-se tăria de caracter de care a dat dovadă în ultimii 9 ani, de când legenda din „Marele Circ” a suferit un accident teribil la schi.

Corinna (53 de ani) a fost prezentă la Koln alături de fiica sa, Gina (25 de ani) pentru a primi un premiu care îi era adresat lui Michael Schumacher, pentru contribuţiile caritabile. În timpul discursurilor care s-au ţinut pe scenă, soţia fostului pilot din Formula 1 nu s-a mai putut controla şi a izbucnit în plâns.

Despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-au aflat puţine detalii din 2013 şi până în prezent, astfel că toată lumea s-a temut că aceasta s-ar fi înrăutăţit. Jean Todt, fostul şef al lui Schumacher de la Ferrari şi un apropiat al familiei, a rupt tăcerea şi i-a liniştit pe fanii care s-au speriat de reacţia Corinnei.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu îmi este dor de Michael (n.r. Schumacher). Pot să îl văd. Dar, bineînţeles, ce îmi lipsește este ceea ce făceam împreună înainte. Este adevărat, încă urmăresc cursele de Formula 1 cu Michael”, a declarat Jean Todt pentru NTV, citat de dailystar.co.uk, care a dat de înţeles că Schumacher îşi revine după trauma trăită în ultimii ani.

Recomandări
  • Michael Schumacher, fotografiat după teribilul accident
  • Schumacher e încă în comă, după accidentul din 2013

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și