Închide meniul
Foto

Imaginea făcută de Simona Halep de Valentine’s Day. Fanii s-au grăbit să o felicite

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 17:18 / Actualizat: 16 februarie 2023, 15:09

Imaginea făcută de Simona Halep de Valentine’s Day. Fanii s-au grăbit să o felicite

Simona Halep a fost audiată, în sfârșit, la Londra

Simona Halep a zâmbit la o conferinţă de presă / Instagram

Imaginea făcută de Simona Halep de Valentine’s Day a devenit deja virală. În aşteptarea deciziei finale în scandalul de dopaj, „Simo” încearcă să îşi menţină moralul ridicat. După o lună şi jumătate în care s-a ferit să mai posteze pe reţelele sociale, campioana nostră a revenit în forţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a ales să îşi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor la Paris, în „oraşul iubirii”, Paris. S-a fotografiat într-un restaurant şi a folosit un emoji care înfăţişează o inimă roşie.

Imaginea făcută de Simona Halep de Valentine’s Day

Fanii au remarcat că Simona Halep zâmbeşte şi s-au grăbit să o felicite pentru modul în care arată. Aceştia i-au transmis sute de comentarii spectaculoase.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Arăți atât de bine, Simo! Sperăm să te vedem curând pe terenul de tenis„, „Wow, ce frumoasă!„, „Valentine’s Day fericit„, „Regina„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de fostul lider WTA.

Simona Halep este suspendată încă din luna octombrie, după ce la US Open a fost depistată pozitiv la testele anti-doping, cu o substanță interzisă numită Roxadustat. Cazul româncei va fi audiat la un tribunal sportiv din Marea Britanie.

Halep a ratat deja prezenţa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Speră să îşi poată dovedi nevinovăţia şi să revină în circuit. A pierdut deja puncte importante şi a ajuns pe locul 16 în clasamentul WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon a avut un 2022 de coşmar. Pe lângă problemele cu scandalul de dopaj, „Simo” a trecut prin momente dificile şi în viaţa privată. În luna septembrie a divorţat de Toni Iuruc, la numai un an după cununia civilă.

Recent, Darren Cahill a dezvăluit că procesul de dopaj al Simonei Halep se judecă în această lună, astfel românca este în așteptarea acestuia la Paris. În România, ”Simo” a postat mai multe videoclipuri de la antrenamente, semn că se menține în formă, în ciuda faptului că nu mai poate evolua în această perioadă.

Darren Cahill, anunţ despre procesul Simonei Halep

Darren Cahill a anunţat când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj în care este implicată, încă din luna octombrie. Fostul antrenor al româncei se declară convins de nevinovăţia acesteia, despre care susţine că este o persoană extrem de cinstită.

Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut. Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedeapsa pentru aceasta”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și