Închide meniul

În ce oraș a mers Simona Halep, înainte de procesul de dopaj! Fotografia prin care „s-a dat de gol” românca

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 16:30

În ce oraș a mers Simona Halep, înainte de procesul de dopaj! Fotografia prin care s-a dat de gol” românca

În ce oraș se relaxează Simona Halep, înaintea procesului de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a părăsit România, și a mers într-un alt oraș, înainte de procesul de dopaj. Românca s-a dat de gol cu o fotografie postată pe rețelele de socializare. „Simo” a mers la Paris, pentru a se relaxa înainte să fie audiată în scandalul în care este implicată de mai multe luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este suspendată încă din luna octombrie, după ce la US Open a fost depistată pozitiv la testele anti-doping, cu o substanță interzisă numită Roxadustat. Cazul româncei va fi audiat la un tribunal sportiv din Marea Britanie.

În ce oraș a mers Simona Halep, înainte de procesul de dopaj

Simona Halep a mers la Paris, în orașul în care a cucerit primul său titlu de Grand Slam Românca a postat o fotografie pe contul său oficial de Instagram, unde este surprinsă alături de bagaje, pe o stradă din capitala Franței.

Simona Halep, pe străzile din Paris
Simona Halep, la Paris/ Instagram Simona Halep

Recent, Darren Cahill a dezvăluit că procesul de dopaj al Simonei Halep va avea loc în această lună, astfel românca este în așteptarea acestuia la Paris.

Simona Halep a petrecut o scurtă perioadă de timp în țară, până la plecarea în Franța. În România, ”Simo” a postat mai multe videoclipuri de la antrenamente, semn că se menține în formă, în ciuda faptului că nu mai poate evolua în această perioadă.

Reclamă

Totodată, până la această vacanță din Paris, Simona Halep a mai fost, la începutul anului, și în Dubai, acolo unde s-a antrenat pe plajă, dar s-a relaxat și la piscină.

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Darren Cahill a anunţat când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj în care este implicată, încă din luna octombrie. Fostul antrenor al româncei se declară convins de nevinovăţia acesteia, despre care susţine că este o persoană extrem de cinstită.

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Reclamă 4 / 0/3

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedeapsa pentru aceasta”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Simona Halep a primit o nouă lovitură. Anunţul oficial făcut de WTA

„Simo” a ieşit din TOP 15 WTA, iar anunţul oficial a fost făcut de WTA. Şefii tenisului mondial au venit cu noul clasament, iar românca a ajuns pe locul 16. Este pentru prima dată, după mai bine de jumătate de an, când i se întâmplă aşa ceva.

Pe 1 august 2022 ocupa Simona ultima dată poziţia a 16-a. Anul l-a început în TOP 10, dar fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon continuă să piardă puncte importante. Halep tocmai a fost depăşită în clasament de rusoaica Liudmila Samsonova, cea care tocmai a jucat finala la Abu Dhabi.

Iga Swiatek rămâne pe primul loc. Este urmată de Aryna Sabalenka şi Ons Jabeur. Simona Halep rămâne cea mai bine clasată jucătoare din România, cu 2141 de puncte WTA. Irina Camelia Begu (38 WTA), Sorana Cîrstea (70 WTA) şi Ana Bogdan (76 WTA) sunt conaţionalele care sunt între primele 100.

Reclamă
Recomandări
  • În ce oraș a mers Simona Halep
  • Fotografia postată de româncă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și