Închide meniul
Foto

Imaginea postată de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că se desparte de Georgina Rodriguez! Postarea a devenit imediat virală

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 11:50

Reclamă
Imaginea postată de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că se desparte de Georgina Rodriguez! Postarea a devenit imediat virală

Imaginea postată de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că se desparte de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina, la Riad / Instagram

Cristiano Ronaldo a postat o imagine pe conturile oficiale de socializare, imediat după ce s-a zvonit că se desparte de partenera sa, Georgina Rodriguez. Starul lusitan a strâns milioane de like-uri, într-un timp record.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez formează un cuplu din 2016, cei doi având împreună şi doi copii.

Ce a postat de Cristiano Ronaldo, după ce s-a zvonit că se desparte de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a decis să pună stop zvonurilor legate de o posibilă despărţire de Georgina Rodriguez. Starul lusitan a postat o fotografie alături de partenera lui, Georgina Rodriguez.

”În cinstea dragostei!”, este mesajul care a însoţit fotografia postată de atacantul lui Al Nassr. Acesta a vrut astfel să dea de înţeles că nu există loc de despărţire între el şi cea care i-a dăruit doi copii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă

Postarea a devenit imediat virală. În doar 14 ore, Critiano Ronaldo a strâns peste 10 milioane de like-uri, pe contul său oficial de Instagram. Alţi aproximativ 100.000 de oameni au comentat, printre ei regăsindu-se şi Patrice Evra, cel care i-a fost coechipier starului lusitan la Manchester United.

Şi Georgina Rodriguez a postat un mesaj pe Instagram. Frumoasa sud-americancă a notat „Invidioșii inventează zvonurile, iar mincinoșii le răspândesc”, semn că relaţia ei cu Cristiano Ronaldo este mai puternică ca oricând.

Presa din Portugalia anunţase că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez!

Presa din Portugalia anunţase că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez. Şi în presa spaniolă s-a scris că starul portughez ar fi nemulţumit de atitudinea egocentristă a Georginei.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o emisiune TV din Portugalia a fost analizat comportamentul lui Cristiano Ronaldo.

„Cristiano Ronaldo este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă”, au constatat jurnaliştii portughezi.

„Comportamentul lui Cristiano din ultima vreme arată două lucruri: că nu este fericit în acest moment în viața personală și că este cu atât mai neliniștit, cu cât este mai departe de mama sa, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai distant față de familie”, a fost de părere psihologul Quintino Aries, potrivit digisport.ro.

„Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta”, a subliniat jurnalistul Daniel Nascimento.

„O spun de luni de zile. Ei doi nu sunt bine și este foarte probabil să se despartă. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea. Asta e realitatea. Eu zic că nu va fi nicio nuntă”, a concluzionat realizatorul emisiunii, Leo Caeiro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și