Închide meniul
Video

Imagini fabuloase! Florinel Coman şi Tănase, vedete într-un magazin de păpuşi din Praga! Un om de afaceri ceh i-a pus pe celebrele păpuşi din lemn Matrioşka

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2021, 20:41

Reclamă

Coman şi Tănase, vedete într-un magazin de păpuşi din Praga

Captură AS.ro

Tradiţia păpuşilor Matrioşka este veche de 130 de ani. Un ceh şi-a deschis un magazin numai cu păpuşi inspirate din sport. Fotbal, hochei, baseball şi fotbal american.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi naţionala României şi-au făcut loc în magazinul cehului.

Nicolae Stanciu, înăuntru sunt Marin, Keşeru, Coman şi Hagi„, spune omul de afaceri ceh.

Propietarul magazinului nu a uitat că Stanciu a trădat-o pe Sparta pentru rivala Slavia. „Eu sunt fan Sparta Praga. Nouă nu ne place de el„, a mai spus acesta.

Florinel Coman, apariţie fabuloasă la cununia civilă a lui Tănase

Florin Tănase a semnat cel mai important contract. Căpitanul lui FCSB a făcut cununia civilă cu Medeea Turcescu. Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Printre cei mai importanți invitați s-a numărat și Florinel Coman. „Perla” lui Gigi Becali a avut una dintre cele mai extravagente costumații. A purtat un sacou cu epoleți care l-ar face invidios și pe Ilie Năstase.

Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase
Florinel Coman, la nunta lui Florin Tănase
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și