Închide meniul
Foto

Imagini incredibile cu cimitirul „zgârie-nori” unde va fi înmormântat Pele. Clădirea are 14 etaje

Publicat: 30 decembrie 2022, 17:51

Reclamă
Imagini incredibile cu cimitirul „zgârie-nori” unde va fi înmormântat Pele. Clădirea are 14 etaje

Pele a murit la 82 de ani

Profimedia

Imagini incredibile cu cimitirul „zgârie-nori” unde va fi înmormântat Pele. Pele va fi înmormântat în cel mai mare cimitir „zgârie – nori” din lume. Este vorba de Memorial Necropole Ecumenica, cimitir ce s-a află la aproximativ un kilometru distanţă de stadionul celor de la Santos, acolo unde legenda Braziliei a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cimitirul este considerat cel mai mare zgârie nori din lume. Are 14 etaje, scriu cei de la The Sun. Construcţia clădirii a început în 1983 şi a fost finalizată în 1991. Cel care s-a ocupat de construcţia cimitirului a fost Pepe Altstut.

Imagini incredibile cu cimitirul „zgârie-nori” unde va fi înmormântat Pele

Clădirea cimitirului este una spectaculoasă, dispune de un muzeu auto şi de o cascadă. Înmormântarea marelui Pele va avea loc marţi, pe 3 ianuarie.

Un loc de veci la ultimul etaj costă între 21.000 de dolari şi 54.000 de dolari.

Preşedintele Braziliei a decretat trei zile de doliu naţional! Când va fi înmormântat Pele

Preşedintele Braziliei a decretat trei zile de doliu naţional. Totul după ce s-a aflat că Pele, jucătorul care a ridicat de trei ori trofeul Cupei Mondiale, a încetat din viaţă la 82 de ani. S-a aflat şi când va fi înmormântat Pele.

Reclamă

Jair Bolsonaro a făcut anunţul la scurt timp după moartea legendarului fotbalist Pele, printr-un decret publicat în Monitorul Oficial.

Doliu oficial este decretat în toată ţara (…), în semn de respect după moartea lui Edson Arantes do Nascimento, Pelé”, se arată în acest decret, anunţă news.ro.

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani. Clubul Santos a anunţat că trupul neînsufleţit al marelui Pele va fi depus luni la stadionul Urbano Caldeira, de unde brazilianul a încântat lumea, iar marţi vor avea loc funeraliile.

Reclamă 4 / 0/3

Trupul lui Pele va fi transportat de la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo la Santos, luni, 2 ianuarie, şi va fi depus pe teren, la stadionul echipei Santos, pentru ca toţi cei caare vor să îşi ia rămas bun de la regele fotbalului să o poată face.

Marţi dimineaţă, la ora locală 10.00, va porni cortegiul funerar de la stadion, va trece prin faţa casei în care locuieşte mama lui Pele, Celeste, în vârstă de 100 de ani, iar apoi va ajunge la cimitirul Memorial Necropole Ecumenica, unde va avea loc înmormântarea. La înmormântare va fi prezentă doar familia lui Pele.

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la Pele

Neymar a avut o reacție emoționantă pe contul său de Instagram. I-a mulțumit legendei Selecao pentru tot ceea ce a făcut în sportul rege și pentru echipa națională.

Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. El a dat glas celor săraci, negrilor și mai ales a dat vizibilitate Braziliei.

Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul datorită Regelui! A dispărut, dar magia lui va rămâne. Pele este ETERN!!„, a fost mesajul postat de Neymar.

Edson Arantes do Nasciment a jucat timp de 18 ani la Santos și a bucurat inimile brazilienilor. Oficial, Pele a marcat 643 de goluri în 659 de meciuri pentu Santos.

Pele a „propulsat” Santos în prim-planul fotbalului brazilian, contribuind la cucerirea a 25 de trofee, printre care se numără 6 titluri de campion al Braziliei și două Copa Libertadores. Cu 77 de goluri în 92 de apariții pentru naționala Braziliei, Pele rămâne singurul jucător din istorie care a câștigat 3 Cupe Mondiale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și