Închide meniul

„Pele este ETERN!”. Cum și-a luat Neymar rămas bun de la legenda Braziliei. Mesaj emoționant după moartea lui Pele

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 23:00 / Actualizat: 5 ianuarie 2023, 12:42

„Pele este ETERN!. Cum și-a luat Neymar rămas bun de la legenda Braziliei. Mesaj emoționant după moartea lui Pele

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la legenda Braziliei. Mesaj emoționant după moartea lui Pele

Neymar, mesaj de adio pentru Pele / Profimediaimages

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la legenda Braziliei, Pele, care a murit la 82 de ani. Câștigătorul a trei Cupe Mondiale suferea de cancer de colon și era internat de mai mult timp în spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul lui PSG a avut o reacție emoționantă pe contul său de Instagram. I-a mulțumit legendei Selecao pentru tot ceea ce a făcut în sportul rege și pentru echipa națională.

Cum și-a luat Neymar rămas bun de la Pele

Aș spune că înainte de Pele, fotbalul era doar un sport. Pele a schimbat totul. A transformat fotbalul în artă, în divertisment. El a dat glas celor săraci, persoanelor de culoare și mai ales a dat vizibilitate Braziliei.

Fotbalul și Brazilia și-au ridicat statutul datorită Regelui! A dispărut, dar magia lui va rămâne. Pele este ETERN!!„, a fost mesajul postat de Neymar.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Postarea atacantului de 30 de ani din naționala Braziliei a devenit imediat virală. A adunat, într-o singură oră, aproape 7 milioane de aprecieri. Carles Puyol și Arthur Melo au fost printre cei care au comentat la mesajul lui Neymar.

Pele a fost internat la spital la finalul lunii noiembrie. Deşi fiicele sale sperau ca acesta să fie externat pentru a petrece sărbătorile acasă, medicii au preferat să îl ţină sub supraveghere, starea sa înrăutăţindu-se pe zi ce trece. Pe lângă cancer, Pele era afectat şi de o puternică infecţie respiratorie.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Lionel Messi, după moartea lui Pele

Messi a trimis un mesaj cu o încărcătură emoţionantă uriaşă. Messi l-a numit „Rege” pe marele Pele, cel care este considerat de multă lume cel mai mare fotbalist din istorie. Pele a murit la vârsta de 82 de ani.

Lionel Messi a transmis un mesaj de condoleanţe, după vestea care a îndoliat întreg fotbalul mondial. Pele este singurul jucător din istorie care a câştigat de 3 ori Cupa Mondială.

Odihnește-te în pace, Rege!”, a fost mesajul lui Messi.

Gabi Balint, mândru că poartă numele lui Pele

Gavrilă Pele Balint a dezvăluit ce mesaj special a primit în trecut de la ”Regele Fotbalului”, cu ajutorul lui Gică Hagi.

Balint a primit numele Pele de la tatăl său, un mare pasionat al fotbalului, care l-a iubit de asemenea pe brazilianul care a decedat la 82 de ani.

Cum poți să primești vestea unui deces, mai ales dacă e vorba de cel mai mare jucător din istoria fotbalului, al cărui nume îl port și eu? M-a întristat, mă așteptam că se va întâmpla, pentru că știam că era în spital. Semnele cate veneau de acolo nu erau bune.

Din păcate, s-a dus cel mai mare fotbalist. Tata și-a dorit foarte mult ca fiul lui să fie fotbalist și uite că până la urmă s-a întâmplat. Mi-a insuflat microbul ăsta și datorită muncii lui am ajuns fotbalist. M-am îndrăgostit de fotbal și îmi doream să devin un Pele mai mic.

Reclamă

Erau puține imagini când eram mic. L-am văzut în 1970 când s-a bucurat după finală, când l-au ridicat pe brațe. Mi-a rămas întipărită imaginea. Pele pentru mine a însemnat mult, eram mic când s-a retras. Când am ajuns la Steaua, Iordănescu îmi spunea Pele.

Mă deranja, era un prenume prea mare pentru mine, dar acum sunt mândru că l-am purtat și îl port în continuare. Sunt mândru că am făcut ceva în fotbal. Am autograf de la el, mi l-a adus Hagi. Hagi s-a văzut cu el în Elveția. ”Din partea lui Pele pentru Pele, cu drag”, asta mi-a scris în spaniolă”, a spus Balint, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și