Închide meniul
VIDEO

Imagini uluitoare de la descinderile Poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae. Ce au găsit oamenii legii

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 12:35

Imagini uluitoare de la descinderile Poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae. Ce au găsit oamenii legii

Imagini uluitoare de la descinderile Poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae

Imaginile Poliției, de la descinderile din dosarul în care e implicat Daniel Niculae / Poliția Română

Au apărut imagini uluitoare de la descinderile poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae. Reprezentanții forțelor de ordine au făcut publice o serie de fotografii, din timpul acțiunii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a dezvăluit, în direct la AS.ro LIVE, că Daniel Niculae a fost ridicat de mascați în această dimineață, într-un dosar legat de materiale pirotehnice și arme și muniții.

Imagini uluitoare de la descinderile Poliției în dosarul în care e implicat Daniel Niculae

Acum, reprezentanții forțelor de ordine au făcut publice și lucrurile care s-au găsit la descinderi. În imaginile respective se poate vedea un adevărat armament de război, dar și materiale pirotehnice, cel mai probabil de folosit pe stadion.

De precizat este faptul că aceste obiecte au fost găsite la casele liderilor de galerie ale anumitor formații.

„E vorba de materialele pirotehnice introduse de fanii Rapidului și se pare că aceștia ar fi avut parte ajutorul lui Daniel Niculae. Acesta e audiat de aproximativ o oră.

Reclamă

A fost audiat și liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean. Sunt vizați foarte mulți membri ai galeriei. Și se pare că la percheziții s-au găsit mai multe arme de foc și arme albe”, anunță digi24.ro.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, despre stiuația lui Daniel Niculae, la emisiunea AS.ro LIVE.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Reclamă 4 / 0/3

Patronul Rapidului a precizat la AS.ro LIVE că nu se gândeşte momentan la un alt preşedinte pentru giuleşteni. Dan Şucu a subliniat că aşteaptă mai multe detalii despre dosarul în care e audiat şi Daniel Niculae.

„(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și