Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 martie 2024, 12:08 / Actualizat: 14 martie 2024, 22:11

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost "săltat" de mascaţi într-un dosar DIICOT!

Dan Șucu și Daniel Niculae, într-o conferință de presă / Hepta

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Rapidului a precizat la AS.ro LIVE că nu se gândeşte momentan la un alt preşedinte pentru giuleşteni. Dan Şucu a subliniat că aşteaptă mai multe detalii despre dosarul în care e audiat şi Daniel Niculae.

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Daniel Niculae după ce preşedintele Rapidului a fost „săltat” de mascaţi într-un dosar DIICOT!

„(n.r: V-a trecut prin cap că poate trebuie să vă gândiţi la un alt conducător pentru Rapid?) Nu, nu mi-a trecut prin cap. Informaţiile sunt extrem de sumare.

Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE

Reclamă

Dan Şucu a fost întrebat de Dan Pavel dacă ştie ca aceste audieri să aibă legătură cu materialele pirotehnice, însă nu a dat detalii. A subliniat însă că, mai mult ca sigur, audierile au legătură cu fotbalul, că nu se poate gândi că este vorba despre altceva decât activitatea lui Daniel Niculae în fotbal.

Daniel Niculae, „săltat” de mascaţi! Anunţul de ultimă oră al lui Dan Şucu de la AS.ro LIVE!

Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi! Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a făcut anunțul uluitor în direct la emisiunea AS.ro LIVE.

Șeful giuleștenilor a dezvăluit faptul că această veste l-a șocat. Președintele grupării din Giulești este anchetat acum de oamenii legii.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător al formației din Giulești, acum președintele acesteia, a fost ridicat de forțele de ordine în decursul dimineții de joi. Daniel Niculae este anchetat într-un dosar care are legătură cu arme și muniții.

„Are legătură cu arme, muniţii, chiar nu are sens”

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Dan Șucu, anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu: „Oricine și-l dorește”

Dan Șucu a făcut un anunț de ultimă oră despre colaborarea cu Mircea Lucescu. Acționarul majoritar de la Rapid a vorbit despre un subiect care i-a pus pe „jar” pe fanii echipei din Giulești.

În prezent liber de contract, Mircea Lucescu este prezent la majoritatea meciurilor celor de la Rapid și Dinamo, formații din Liga 1 pe care „Il Luce” le-a pregătit în trecut.

Omul cu bani de la Rapid a spus că toată lumea și l-ar dori pe Mircea Lucescu în cadrul clubului, având în vedere experiența acestuia. Totuși, Dan Șucu a dat de înțeles că nu se gândește să îl aducă pe „Il Luce” la echipă, din postura de antrenor, având în vedere că Rapid are acum un tehnician.

Reclamă

„Am văzut că îi place să vină la meciurile noastre. Oricine și-l dorește pe Mircea Lucescu, la orice echipă din România. Noi avem antrenor, asta e clar, dar sunt extrem de multe lucruri pe care le putem învăța de la domnul Lucescu”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și