Închide meniul
Foto

Imaginile momentului de la nunta lui Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc. „Mbappe de România” a încins ringul pe manele lângă „Pantera”!

Reclamă

Publicat: 2 iunie 2022, 14:34

Imaginile momentului de la nunta lui Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc. „Mbappe de România” a încins ringul pe manele lângă „Pantera”!

Imaginile momentului de la nunta lui Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc

Imagini de la nunta lui Florinel Coman / Colaj Instagram

Imaginile momentului de la nunta lui Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc. „Mbappe” de la FCSB s-a căsătorit cu iubita lui, care este însărcinată şi urmează să-i dăruiască un copil. Atacantul de 24 de ani este în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi l-a pus naş pe Andrei Miron, fundaşul care tocmai şi-a reziliat contractul cu vicecampioana României şi a fost prezentat la Hapoel Haifa. De la petrecere nu au lipsit nici alţi invitaţi de gală.

Imaginile momentului de la nunta lui Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc

Foştii săi coechipieri de la FCSB, Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, au fost printre invitaţie. Cei doi au avut o apariţie spectaculoasă la evenimentul de cinci stele.

View this post on Instagram


A post shared by 𝘿𝙀𝙉𝙉𝙄𝙎 𝙈𝘼𝙉 (@dennismanofficial)

Reclamă

După ce au spus „DA”, cei doi au dat tonul petrecerii. Chiar dacă este însărcinată, noua soţie a internaţionalului român a făcut show pe ringul de dans. Nu s-a lăsat mai prejos nici Florinel Coman, care a lipsit o lungă perioadă de timp, de pe terenul de fotbal, din cauza accidentărilor.

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu „Mbappe” de la FCSB, care s-a descătuşat pe ritm de manele. A părut să se simtă extraordinar în timp ce avea lăutarii lângă el, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai jos.

Luna trecută, Florinel Coman şi Ioana au anunţat, pe reţelele de socializare, că aşteaptă primul lor copil.

Reclamă 4 / 0/3

Hei bebe, eu și mami abia așteptă, să te cunoaștem, să te ținem în brațe și să îți mirosim pielea. Pe tine… tu suflet pur evoliat. Știu că avem atât de multe povești de spus, atât de multe lucruri de învățat unii de la alții. Tu ne-ai ales și noi te-am ales pe tine… pentru o viață întreagă”, a scris Florinel Coman pe Instagram.

La finalul sezonului din Liga 1, jucătorul de la FCSB și-a cerut iubita de soție, într-un decor romantic, la Castelul Cantacuzino. Tânăra de 23 de ani, poreclită „Pantera”, a acceptat, apoi cei doi au plecat în vacanță.

Florinel Coman și Ioana au ales o destinație pe placul românilor – Thassos, Grecia. Ei sunt într-o relaţie din 2017.

Ioana Tomofeciuc își apără relația cu Florinel Coman

Ioana Timofeciuc a reacționat după ce Ioan Ovidiu Sabău a spus că persoanele din jurul lui Florinel Coman îi afecteaza comportamentul.

Iubita lui Coman a evitat să îi dea un răspuns direct lui Sabău, însă nu a ezitat să îl înțepe pe fostul mare internațional român.

Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe rețelele de socializare.

Aceasta a decis să ia o măsură radicală. Și-a șters majoritatea pozelor de pe Instagram.

Reclamă

Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”, a mai postat iubita lui Florinel Coman pe rețelele de socializare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și