Închide meniul

Incident şocant, cu doi copii de 14 ani în prim plan! S-au tăiat la mâini, chiar sub privirile speriate ale părinţilor

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 12:45

Reclamă
Incident şocant, cu doi copii de 14 ani în prim plan! S-au tăiat la mâini, chiar sub privirile speriate ale părinţilor

Incident şocant, cu doi copii de 14 ani în prim plan

Rugbyştii de la Şoimii Bucureşti/ Prosport

A avut loc un incident şocant, care i-a avut în prim plan pe doi copii de 14 ani, rugbyşti la un club din Bucureşti. După un antrenament, aceştia s-au tăiat la mâini, chiar sub privirile speriate ale părinţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenamentul juniorilor de la rugby, din cadrul clubului „Şoimii Bucureşti”, s-a produs în complexul sportiv Dinamo, acolo unde săptămânile trecute a avut loc un alt incident şocant. Un fotbalist l-a înjunghiat pe un altul cu o foarfecă.

Incident şocant, cu doi copii de 14 ani în prim plan

Tinerii rugbyşti au efectuat un antrenament la complexul din Ştefan cel Mare, iar la aproximativ jumătate de oră după finalizarea acestuia, s-a produs incidentul nefericit, anunţă prosport.ro.

Antrenorul clubului de rugby a oferit declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi copii de 14 ani. Totul a pornit de la faptul că unul dintre ei a scos un cuţit, a început să se joace cu el, moment în care a venit şi un alt coleg alături de el. Ulterior, cei doi s-au tăiat la mâini destul de grav, în încercarea de a controla obiectul.

Poliţia şi Salvarea au intervenit de urgenţă. Antrenorul clubului de rugby a dezvăluit că totul s-a produs sub privirile părinţilor.

Reclamă
Reclamă 4

Totul s-a întâmplat undeva spre ieșirea din complex. Eu m-am schimbat, mi-am luat bagajele și am plecat, nu știu exact ce s-a petrecut acolo. Erau cu părinții, au făcut o glumă proastă. S-au jucat cu un briceag și s-au înțepat. Aștept să aflu alte amănunte”, a declarat antrenorul clubului „Şoimii Bucureşti”, Ştefan Mitrea, citat de sursa menţionată mai sus.

Incident uluitor între doi minori: „L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”

Incident şocant între doi minori, ambii juniori ai lui CS Dinamo. Un jucător de 16 ani i-a atacat pe doi colegi mai tineri de la CS Dinamo, iar unul dintre băieţii loviţi a ripostat cu o foarfecă.

Incidentul a fost foarte aproape să se transforme într-o tragedie. El a fost confirmat atât de antrenorul Cristian Delcea, cât şi de preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa. Având în vedere că cei doi fotbalişti sunt minori, identitatea lor nu a fost declinată.c

Reclamă 4 / 0/3

„Din ce am înțeles, băiatul respectiv a venit peste ai mei în cameră, a lovit cu picioarele în ușă și a început să-i ia la bătaie pe cei doi juniori din încăperea respectivă. Nu cunosc exact motivele, dar probabil niște chestiuni adolescentine.

Unul dintre băieții atacați a găsit o foarfecă, cu care își tăia jambierele, și, probabil pentru a se apăra, l-a lovit cu vârful obiectului într-un omoplat. Am auzit ulterior că i-ar fi produs o rană destul de serioasă, au lipsit vreo 2 milimetri până la plămâni. Inițial, informația era că-l atinsese în picior, dar realitatea a fost alta. Înțeleg că băiatul ar urma să fie externat în cursul zilei de luni de la spitalul Grigore Alexandrescu, unde a fost mutat între timp”, a declarat Cristian Delcea, antrenor CS Dinamo, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

9:19

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și