Închide meniul

Inter, mesaj superb în ziua în care Cristi Chivu a împlinit 44 de ani! Italienii nu l-au uitat pe român: „Cele mai bune gânduri!”

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2024, 16:38

Reclamă
Inter, mesaj superb în ziua în care Cristi Chivu a împlinit 44 de ani! Italienii nu l-au uitat pe român: „Cele mai bune gânduri!

Inter, mesaj superb în ziua în care Cristi Chivu a împlinit 44 de ani!

Profimedia

Oficialii lui Inter au transmis un mesaj superb în ziua în care Cristi Chivu a împlini 44 de ani. Clubul din nordul Italiei nu l-a uitat pe fostul internațional român, care a câștigat Liga Campionilor în tricoul formației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe data de 26 octombrie, Cristi Chivu a împlinit 44 de ani. Italienii au transmis un mesaj superb pentru român, care a antrenat echipa Primavera a clubului, timp de 3 sezoane.

Inter, mesaj superb în ziua în care Cristi Chivu a împlinit 44 de ani!

Într-un mesaj postat pe site-ul clubului, oficialii lui Inter au amintit despre perioada în care Chivu era jucătorul formației, dar și despre sezoanele în care a antrenat echipa Primavera.

„Talent, determinare și spirit de sacrificiu. Acestea sunt caracteristicile care s-au remarcat în cariera lui Cristian Chivu de la Inter, care a ajuns la echipă în 2007. Fostul fundaș rămân a purtat tricoul lui Inter timp de șase sezoane, a strâns 167 de meciuri, a marcat 3 goluri și a câștigat numeroase trofee.

Ulterior, a fost antrenor la Inter, între 2018 și 2024, experiența sa culminând cu titlul câștigat la Primavera în sezonul 2021/2022. Astăzi, Cristian Chivu împlinește 44 de ani și primește cele mai bune gânduri din partea clubului și a fanilor”, se arată în mesajul oficialilor.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Inter a făcut o postare pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a lui Chivu. „La mulți ani, Chivu”, a fost mesajul postat de oficiali, alături de o imagine din perioada în care românul activa la formația italiană.

Cristi Chivu a jucat la Inter în perioada iulie 2007 – martie 2014. Alături de clubul din Italia a câștigat o Ligă a Campionilor (2009/2010), o Cupă Mondială a Cluburilor (2011), 3 titluri de campion (2008, 2009, 2010), 2 Cupe ale Italiei (2010, 2011) și două Supercupe (2009, 2011).

Reclamă

În cariera sa, Cristi Chivu a mai jucat pentru CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax și AS Roma. A atins cea mai mare cotă de piață în luna iulie a anului 2008. La momentul respectiv era cotat la 24 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cristi Chivu împlineşte 44 de ani. Ce urare i-a făcut Adelina Chivu

Cristi Chivu împlineşte astăzi 44 de ani. Fostul căpitan al naţionalei României a primit un mesaj emoţionant de la Adelina Chivu. Ea a şi postat o imagine virală pe reţelele sociale.

În fotografie fostul internaţional apare alături de întreaga familie. Lângă el sunt cele două fiice pe care le are cu Adelina, Natalia şi Anastasia.

„La mulţi ani, iubirea mea!” i-a scris Adelina Chivu celui cu care s-a căsătorit în 2008, la Palatul Ştirbey. Tot acolo a avut loc, în acest an, nunta anului, a lui Ianis şi a Elenei Hagi. De la eveniment nu au lipsit Cristi Chivu şi Adelina.

Cristi Chivu este liber de contract şi se bucură de viaţa în familie. El şi-a încheiat contractul cu Inter Primavera, după cinci ani petrecuţi pe banca italienilor. În 2022, a reuşit să câştige titlul alături de nerazzuri.

Cristi Chivu tocmai a fost surprins miercuri la meciul Atalanata – Celtic, scor 0-0, din Champions League. A stat în tribună alături de selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti. Românul este pregătit să preia o echipă de seniori. A fost dorit de Dan Şucu la Rapid, înainte să fie numit Neil Lennon. A primit şi alte oferte din Liga 1, dar a decis să le refuze.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

Gigi Becali a numit jucătorul care l-a dezamăgit în FCSB – Rapid 0-0: „Nu e ce am crezut! Asta e situaţia”

10:45

Simona Halep – Yue Yuan LIVE TEXT (11:30). Fostul lider mondial revine la Hong Kong

10:05

Pe ce loc se află Simona Halep înaintea debutului la Hong Kong! Cum arată clasamentul WTA şi pe ce locuri sunt româncele

9:37

Sainz învinge, Max și Lando continuă duelul! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Mexicului

9:15

Dejan Lovren a sărit în apărarea lui Răzvan Lucescu după PAOK – Heraklion 1-2: „Nu e vina lui. E ceva ce putem repara”

8:43

Transfer senzaţional la Rapid? Anunţul făcut de Marius Şumudică despre atacantul de 4 milioane de euro

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și