Închide meniul
VIDEO

Interviu eveniment cu toată familia lui Gică Popescu! Detalii spectaculoase din viaţa copiilor „Baciului”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2023, 15:07

Interviu eveniment cu toată familia lui Gică Popescu! Detalii spectaculoase din viaţa copiilor „Baciului

Interviu eveniment cu toată familia lui Gică Popescu

Gică Popescu, interviu alături de toată familia - Antena 1

Antena 1 a realizat un interviu eveniment cu toată familia lui Gică Popescu. Luminiţa, Maria şi Nicolas au fost lângă fostul lider al „Generaţiei de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luminiţa, soţia lui Gică Popescu, estea cea care menţine echilibrul în familie. Cel puţin aşa susţine fiul ei, Nicolas.

Interviu eveniment cu toată familia lui Gică Popescu

„Fiecare ne completăm cu ce facem în această familie, dar lipiciul acestei familii este cu siguranţă mama. Fără doar şi poate. Cred că fără ea eram vraişte toţi. Face de toate doamna Popescu, nu e lucru pe care nu-l poate face mama”, a spus Nicolas.

„Sunt de părere că un parinte îşi face jobul de părinte în momentul în care copilul devine independent, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional. Ceea ce încercăm să facem este să devină nişte adulţi din punct de vedere emoţional”, a spus Luminiţa Popescu.

Gică Popescu a vorbit despre regulile stricte pe care le-a impus în casă, pentru ca Nicolas şi Maria să înţeleagă că sunt copii privilegiaţi şi pentru a-i educa. Cei doi copii au avut un buget limitat pe luna din partea părinţilor.

Reclamă

„Sunt lucruri normale, sunt copii privilegiaţi. Au crescut într-un anumit mediu, cu anumiţi oameni în jur. Au avut nişte lucruri pe care nu le au toţi copiii şi trebuie să vadă cum e şi viaţa normală”, a spus Gică Popescu.

Maria Popescu: Am plâns când am plecat de acasă

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Şi-a continuat studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că ai un buget pe lună. Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a spus şi Maria Popescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și