Închide meniul

Investiţia uriaşă plănuită de Florentino Perez la Bacău! Petre Roman l-a dat de gol: „Mi-a zis: ‘Pe ăsta ţi-l dau aici!'”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 ianuarie 2024, 21:37

Investiţia uriaşă plănuită de Florentino Perez la Bacău! Petre Roman l-a dat de gol: „Mi-a zis: Pe ăsta ţi-l dau aici!'

Investiţia uriaşă plănuită de Florentino Perez la Bacău

Profimedia

Investiţia uriaşă plănuită de Florentino Perez la Bacău. Petre Roman a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Florentino Perez, preşedintele celor de la Real Madrid. Fostul premier al României susţine că are o relaţie de prietenie cu Perez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre Roman a dezvăluit că l-a convins pe Florentino Perez să inveastească într-un centru de fotbal din Bacău. Proiectul a demarat înainte de pandemie, dar s-a întrerupt o dată cu restricţiile impuse.

Investiţia uriaşă plănuită de Florentino Perez la Bacău

„Eu l-am susţinut de câteva ori atunci când Real Madrid a trecut prin perioade mai dificile. Aşa s-a legat un soi de relaţie. Mă invită la anumite meciuri ca să fiu prezent. I se părea că dacă sunt eu acolo Real Madrid o să joace mai bine.

(n.r. – Florentino Perez) A vrut să creeze cu nişte prieteni, în Bacău, un centru de fotbal, dar nu pentru excelenţă. Ăsta e un exemplu interesant. Am vorbit cu Florentino şi mi-a spus <<Te ajut, dar nu un centru de fotbal de excelenţă. Pe ăsta ţi-l dau eu aici>>. <<Nu, domnule, fă-mi un centru de fotbal în care să vină copiii din familii necăjite, să-i scoţi din mediul ăla necăjit>>.

Am pornit centrul ăsta. Trebuia să fie la Bacău. Am avansat foarte mult. Real Madrid ne dădea tot sprijinul. A venit Covidul peste noi, s-a întrerupt timp de doi ani şi reluarea a fost foarte dificilă, pentru că între timp tot ceea ce gândisem noi ca centru sportiv… Asta mi s-a părut interesant ca filosofie, pentru că Real Madrid e recunoscută ca formă de vârf, care aduce mulţi bani. Fotbalul e un mijloc de a scoate copiii din sărăcie. Real Madrid este un club care dă dovadă umanism prin astfel de proiecte„, a spus Petre Roman la orangesport.ro.

Reclamă

Petre Roman a vorbit şi despre abilitatea lui Florentino Perez de a aduce cei mai buni jucători la Real Madrid.

Real Madrid are un sistem elaborat de a căuta talente. Sunt oameni care analizează jucători tineri din toată lumea cu un ansamblu de criterii foarte bine gândit  pentru a identifica jucători cum Real Madrid face. Cum a fost recrutat Vini Junior.

L-au depistat în Brazilia când era nimeni. Un exemplu strălucit din ce înseamnă a recruta a fost Messi. Messi nu prezenta niciun interes„, a mai spus fostul premier al României pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și