Închide meniul

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte: „Bă, Dane! Nu poți să mai faci prostii”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 19:07

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte: Bă, Dane! Nu poți să mai faci prostii”

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte

Ioan Andone / Profimedia

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte. Legenda clubului din Ștefan cel Mare a dezvăluit ce a discutat cu fostul internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare, pentru conducere repetată fără permis. Totuși, acesta va fi eliberat curând, după ce a ispășit 5 luni din această pedeapsă, datorită unui aviz pozitiv primit de la Judecătoria Sectorului 5.

Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte

Andone a dezvăluit faptul că a discutat cu Dănuț Lupu și că i-a transmis acestuia că nu mai poate face astfel de lucruri, având în vedere că a ajuns la o vârstă și că are familie.

Totodată, legenda clubului din Ștefan cel Mare a spus că Lupu a făcut greșeli copilărești și că nu se mai poate comporta ca la vârsta de 17 ani.

„Sper că a învățat ceva. Eu am fost și la el, unde a fost acolo, că nici nu-mi vine să pronunț numele. I-am zis: ‘Băi, Dane, sper că ai învățat ceva. Ai părut alb, ai familie, nu poți să mai faci prostii din astea de copil, ca atunci când ai 17-18 ani’. Mă bucur foarte mult și sper să-i vină mințile în cap, să-și vadă de treabă.

Reclamă

Eu sper că va reuși. E prietenul meu, colegul meu, n-ai voie să faci greșelile astea. Nu e ca atunci când ai 17 ani, i-ai furat tatălui mașina și ai plecat cu ea în oraș”, a spus Ioan Andone, la digisport.ro.

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal

Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal! Fostul internațional român va fi eliberat din închisoare, dar a primit o nouă lovitură uluitoare.

Fostul jucător a primit aviz favorabil din partea Judecătoriei Sectorului 5 și va fi eliberat mai repede din închsioare. Acesta a primit inițial pedeapsa de 7 luni și 10 zile, pentru conducere repetată fără permis, însă a efectuat 5 luni din aceasta.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă va fi eliberat din închisoare, Dănuț Lupu are din nou emoții. Potrivit informațiilor oferite de romaniatv.net, procurorii de la Parchetul Capitalei îl acuză din nou pe fostul internațional.

Aceștia s-au legat de un moment petrecut pe data de 18 iunie 2022, atunci când Dănuț Lupu a condus din nou fără permis, carnetul acestuia fiind anulat în anul 2001. Acuzația este cu mult mai gravă, având în vedere că la momentul respectiv Lupu mai avea 2 dosare penale deschise, pentru aceași faptă.

În acest dosar penal mai sunt implicați și soția lui Dănuț Lupu, Mihaela, dar și un prieten al acestuia, Teodor Eremia. Potrivit anchetatorilor, femeia și prietenul lui Lupu au mințit la declarații și au ascuns faptul că fostul internațional se afla la volan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și